karinochwilma

Direktlänk till inlägg 6 januari 2009

Mer skridsko

Av karin - 6 januari 2009 14:58

Sista dagen på ledigheten. Vi passade på att ta en skridskotur på Lundsjön i Saltsjöbaden. Det var ca 1 cm snö på isen vilket gjorde det tungåkt. För de andra, jag hade inget problem eftersom Wilma hjälpte till att dra. Men vi åkte bara ett varv. Det var fler hundar på isen och en av dem hade vi ett litet rejs med på tillbakavägen. Det fick räcka för Wilmas del. Hon blir väldigt i gasen. Det är nog en skräckblandad förtjusning. Många människor som svischar förbi, barn, mycket ljud, många saker att hålla ordning på för en liten polishund.

 
ANNONS
 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

6 januari 2009 15:56

Suck ja nu är ledigheten slut.....skulle kunna vara ledig ett bra tag till :-) Men jag ska ju bara jobba två dagar och sen får jag vara ledig tre igen så man ska väl inte klaga :-) Blir det tanto på fredag tror du? Det kanske blir bar du och jag som det verkar. Kraaaam

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Jenny

6 januari 2009 19:26

Jag tycker Wilma var duktig på isen, det var ju så många människor och hundar att hålla reda på och sen var det så kul att vara ute på isen!

Jenny

 
Ingen bild

Karin

6 januari 2009 23:22

Hon är som hon är... lite hysterisk. Men hon vänjer sig väl, bara man får träna lite.

/K

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se