karinochwilma

Direktlänk till inlägg 21 februari 2009

Skridskotur på Baggen

Av karin - 21 februari 2009 16:26

Det är inte så ofta Baggensfjärden ligger. Denna veckan har det varit perfekta förhållanden och jag har gått och suktat varje dag. Tyvärr så började det snöa lite lätt i morse, men vi bestämde att ändå prova lite skridsko. Det hade naturligtvis varit helt fantastiskt med blankis, men den lilla pudersnö som kom störde inte mycket.


Det var strålande solsken och helt underbart skönt ute. Jag älskar vintern när det är så här. Ute på isen var också Conrad och hans husse och lillhusse/matte. Jag hade Wilma i sele när jag och Peter åkte men sen när vi kom närmre stranden och träffade Conrad så fick hon springa lös, hon hade full sjå att hålla alla i flocken tillsammans.Mellan oss och Saltsjöbaden är det en isränna med öppet vatten. Peter åkte fram så långt hand vågade och pikade. Isen tunnades ut rätt så snabbt. Jag försökte ta en bild på en häger som satt i vattenkanten. Men det är inte idealiskt att ha en skällande hund med sig när man ska fota fåglar.Peter åkte först och jag efter med Wilma. I början drog hon på rätt så bra för att komma ikapp, och jag fick åka och bromsa. Men på slutet så blev hon trött och det gick i ett mer lagom tempo. När vi kom hem så lade hon sig och har sovit sedan dess. Nu ska vi packa ihop oss och åka till en kompis på middag.


 
ANNONS
 
ann

ann

21 februari 2009 16:37

Fina bilder på hundarna(:
Kram Ann o hundarna

http://ann.bloggagratis.se

 
Åsa & Tuva med flock

Åsa & Tuva med flock

21 februari 2009 20:16

Vilken mysig dag ni har haft,vi är alldeles för fega för att ta oss ut på isarna så vi har haft en solig dag i skogen istället :o).
Ha det gott Åsa & Tuva

http://reddelicious.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

21 februari 2009 22:19

Mmm va härligt det ser ut....helt fantastiskt väder idag!! Men vi är oxå lite fega och håller oss på land men det var härligt på land idag också!! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

21 februari 2009 22:21

mmm va härligt på isen!! Vi har haft det härligt på land....vid utkiken....soligt och skönt idag!! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Gazton

Gazton

21 februari 2009 23:42

Ser verkligen ut som att ni haft en härlig dag. Jag skulle vilja se matte och husse på skridskor, då skulle vi få skratta rumpan av oss.

http://gaztons.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se