karinochwilma

Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

På besök hos vintern

Av karin - 28 februari 2009 18:17

Nu i helgen har  vi åkt upp till Sandviken till min mor. Här är så mycket mer snö än hemma. Precis som vintern ska vara, vitt och fint.


I morse skulle vi åka till Högbo för att åka skidor. När vi kom ut till bilen hade vi fått pyspunka. Arghh! gud vad jobbigt!!! På med reservhjulet som är stort som ett cykeldäck och inget man vill åka till Stockholm på. Vi åkte runt till flera bensinmackar för att se om någon kunde hjälpa oss. Men eftersom de bara säljer mjölk numera fanns det ingen hjälp att få, alla verkstäder är stängda på lördagar.


Istället åkte vi till brorsan som rotade runt i garaget och hittade en ny ventil för det var den som hade gått sönder. Sen iväg till pappa som kunde hjälpa oss kränga av däcket så mycket så vi kunde byta ventil. Tur att man har tillgångar i närheten.


Sen körde vi ett milspår i Högbo. Perfekta skidspår, men tyvärr inte perfekt vallning. Bakhaaaaaaaalt! Nåja tekniken brister nog lite också, jag blev omåkt av alla stora som små (jättesmå). Men jag tog mig runt och var nöjd efter en kopp choklad och kanelbulle på fiket.


Kom igen katten! Det svänger ju!!!


Wilma fick stanna hemma hos mor och katten flisan. Hon är såååå sugen på att leka jaga katt. Flisan däremot håller distansen och har ingjutit respekt. Wilma står på 1,5 meter avstånd viftar på svansen som en propeller och piper. Flisan lägger öronen på ryggen och fräser. Kärleken är inte ömsesidig.

 
ANNONS
 
Latte

Latte

28 februari 2009 18:39

Vilken dag!!!

Ni har en award att hämta hos mig...:-)

Kraaaaaaaaaaaaaaam

//Latte

http://latte

 
Ingen bild

Helena & Vilja

28 februari 2009 22:20

Bra karl reder sig själv heter det ju!!! Hoppas morgondagen är lit esnällare så ni hinner med lite skidåkning innan ni vänder hemåt! Nu när Peter har köpt sån fin utrustning måste han väl hinna nöta lite på den :-) Kram

 
Lotta med  Juni o Cola

Lotta med Juni o Cola

1 mars 2009 08:43

hahaha skrattar när jag läste om bakhaaaaalt:)hihi...just nu kollar vi på vasaloppet o vi njuuuter av att få följa det rån soffan:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

1 mars 2009 10:00

Perra är snusare! Men han har slutat sen ett tag men snusar fortfarande nikotinfritt :-) Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
lizzieonline ...

lizzieonline ...

1 mars 2009 12:51

Visst är det härligt med vinter, fast inte när skidan slinter .. ;) !
När vi flyttade ner ( från Handöl ) till Grönklitt, så inhandlade vi " fuskskidor " ; ( alltså vallningsfria,) och visserligen missar man kanonglidet, men man slopper iaf just bakhaaaaalt för det är ungerfär lika kul som tö utan tövalla, fast då " växer man ju " iofs i takt med att man packar snön under skidorna .. *s* !

Kramizar från oss i ett Grönklitt, som inte alls gör skäl för sitt namn, för här är det väldigt gott om just snööööö !

http://icelolly.bloggagratis.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

1 mars 2009 18:01

Vi åker nog till Nbk imorgon.....lycka till på träningstävlingen!! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anna

1 mars 2009 18:49

Hej på er! Låter skönt! Här har vi haft en jättefin vinterdag med -4 och solsken. Tobias åker slalom i Flottsbro. Hälsa mor!
Kram Anna m. familj

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se