karinochwilma

Direktlänk till inlägg 2 mars 2009

Snö!!!!

Av karin - 2 mars 2009 13:31


Wilma var helt tossig när vi var uppe i Sandviken, en riktig (s)tollare :-)


Hon kastade sig i alla snödrivor och fick kämpa som en galning för att ta sig fram på sina korta tollareben. När vi gick promenad så hoppade hon fram på bakbenen som en liten känguru för att se över på andra sidan snödrivorna. Hon såg ut som en sån där liten surikat, med så låång hals som bara var möjligt. Jättemysigt.


Wilma utan snö...


Ikväll ska vi ta oss till Värmdö BK för tävlingsträning, blir spännande att se hur hon fungerar. Jag har bestämt mig för att försöka på en tävling nu innan hon börjar löpa. Sist var det bara 4,5 månad mellan löpet så jag är livrädd att hon ska börja för tidigt igen. För då var hon väldigt ur gängorna och jag var helt oförstående för vad som hände eftersom hon var 1,5 månad för tidig. Som tur är så har hon i alla fall inte varit skendräktigt som bästa kompisen Mallis, som går omkring och gnäller och bäddar ner sin pipleksak hela tiden. Någon som vet hur man hjälper en skendräktig hund, eller är det bara att låta dem hållas?

Film · Natur
 
ANNONS
 
Ingen bild

Helena

2 mars 2009 15:01

Mer motion och mindre mat!! Sen finns det nåt som heter Gallastop som veterinäör skriver ut om de har stora besvär varje gång men det skall nog ges INNAN de blivit skendräktiga tror jag. Lycka till ikväll....det går säkert jättebra, Wilma är ju verkligen på G nu:-) Kram kram

 
Latte

Latte

2 mars 2009 17:05

Vilken söt film på dig, Wilma! Du sjunker ju ner i snön, så söt du är! Men man ser din svans som går som en propell!!! Så fin du är... Och boll är kul att leka med, eller hur?

Kraaaaaaaaaaam

//Latte

http://latte

 
Gazton

Gazton

2 mars 2009 20:07

Hej sötnos! =)..... Vi kan hoppa i snön du och jag tillsammans.

http://gaztons.wordpress.com

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

2 mars 2009 21:38

Men var är uppdateringen från ikväll?? Kraaam

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se