karinochwilma

Direktlänk till inlägg 15 mars 2009

Wilma och Bullen

Av karin - 15 mars 2009 16:44

Vi har fått ett nytillskott i familjen. Hon låg där och såg lite ledsen ut. Jag tänkte att hon nog saknade en kompis och var tvungen att ta med henne hem. Det blev ju inte riktigt en jaktlabbe som jag har tänkt, men det blir ju inte alltid som man har tänkt sig.


Vi vet inte riktigt hur gammal Bullen är, hon är en s k hittehund, men jag kan tänka mig att hon är under året i alla fall. Det var en hel kull som blivit övergivna och väntade ivrigt på att få ett nytt hem. Det verkar som om det var flera kullar för de var lite olika stora.


Vem vet vem som har haft Bullen innan, men hon verkar ganska lugn och beskedlig och van vid att bli hanterad. Det var inget problem alls att introducera henne för Wilma, de accepterade varandra på en gång. Wilma såg ju naturligtvis till att tala om att det är hon som bestämmer. Men Bullen verkade inte ha något emot det utan fann sig väl tillrätta.


När vi kom hem provade testade jag lite hur lydig hon var och vad hon kan. Bullen är ju inte så mycket för att röra på sig har jag märkt, inte många knop i onödan där inte. Hon vill mest ligga på fårfällen framför öppna spisen. Jag tror inte att valparna har haft ett särskilt aktivt liv innan så Bullen kanske inte är van vid att det är någon som bryr sig om henne. Men jag provade att göra en platsliggning med henne och Wilma och hon verkar rätt så lättlärd för hon fattade på en gång vad det handlade om och lade hakan i golvet.


Fast det är klart, just liggandet verkar ju vara hennes favoritsysselsättning så vi får se hur det går med resten. Kul i alla fall för Wilma att ha fått en kompis, fast de verkar ganska ointresserade av varandra. Nu ligger de i varsit rum och trynar.


Wilma och Bullen gör en platsliggning.

 
ANNONS
 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

15 mars 2009 17:39

Såå söt och det blir ju garanterat 10 poäng på platsliggningen både med dold och synlig förare såvida ingen annan hund ger sig på Bullen och flyttar honom/henne! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anna och Karin

15 mars 2009 17:45

Hej! Nu satte vi andan i halsen!!! Bullen?! Hon var ju jättesöt! Vi kan väl hoppas att hon kommer överens med Alice och Cliff. Ha det bra! Kram Anna och Karin

 
'♥♥♥♥L med  Juni o Cola♥♥♥♥

'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

15 mars 2009 18:10

men duuuu, jag läste o läste..OCH TRODDE PÅ ATT NI FÅTT EN TILL (RIKTIG) HUND..hahaha..LUURAAAD:) tack för grattis o tips om födelsedagskomihåg, jag ska kolla upp det:) haha skrattar åt alla grattis en månad förtidigt;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Dat

15 mars 2009 21:55

Åååå vad jag blev rörd över er omtanke. Jag gick på den stenhårt!! :D

 
'♥♥♥♥L med  Juni o Cola♥♥♥♥

'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

15 mars 2009 21:57

OM det kommer någon ny vovvsing i familjen...vad blir det för ras då??likasammadan..eller??

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Gazton

Gazton

15 mars 2009 23:53

Oj vad Bullen var söt, en sån lugn en skulle nog matte vilja ha också. =)

http://gaztons.wordpress.com

 
Annika o Diesel

Annika o Diesel

16 mars 2009 08:08

Jag gick på det stenhårt! :) Jag såg aldrig när du gick lydnaden i lördags. Jag var så uppslukad o koncentrad på Diesel. Jag åker nog ner tidigare än till 19 ikväll o tränar. Vill vara hemma när Jocke kommer hem från jobbet vid 19.30 Vi kanske syns ändå! //Annika

http://123minsida.se/annikashundar

 
Helena

Helena

16 mars 2009 10:21

Jag är sjuk så vi kan itn eåka till klubben ikväll :(

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

16 mars 2009 10:45

Hehe en sån söting :D
En sån där Bulle har även vi funderat på att köpa till odjuren här hemma, men misstänker att Axa tyggar upp den..
Taxen är snabb hon!

Hoppas ni får en bra dag!

http://www.odjurenochanna.blogspot.com

 
'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

16 mars 2009 15:16

jag tycker också mitt emellan är bäst..Labbar gillar jag..söta små tikar..men jakttypen finns ju inte i bruuuunt:(

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Lizzieonline ...

Lizzieonline ...

16 mars 2009 16:29

Så där jag ! Ser ju bra ut, men jag undrar om du inte måste jobba liiite till med haktrycket för att vara helt säker på just platsliggningen .. *s* !!

Tror att Bullen kommer att göra sig bra som Hoppilandkalle, eller kanske inte ;))) !?

Kramizar från oss, som oxå gillar " nyanser " av brunt :-)

http://icelolly.bloggagratis.se

 
Carolina & Latte

Carolina & Latte

16 mars 2009 19:22

Gud vad du är duktig på att Luras, Wilma! Hahhahahahahha, vad jag skrattade... Jag trodde på det, på riktigt! Vilken inlevelse! Tills jag såg bilden, haha:-) Så söt, så söt....:-) Haha, ni är för roliga! Du är så söt Wilma på bilden, men en lite snyggare platsliggning gjorde du, Bullen får 10poäng, och du får 10+++++!:-) :-) :-)

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam,

//Latte:-)

http://latte

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se