karinochwilma

Direktlänk till inlägg 18 mars 2009

Kattfnatt

Av karin - 18 mars 2009 17:46

Var tvungen att kasta mig iväg lite hastigt till mor i Sandviken. Wilma tycker alltid att det är kul att komma hit och är helt hysterisk redan när vi svänger in på parkeringen. Det är en kombination av katten Flisan och min mor tror jag som gör att hon fullkomligt skriker innan hon har kommit in i lägenheten, sniffat upp var katten är, ätit upp kattmaten och kastat sig över min mamma.


Katten har redan talat om vem som bestämmer så henne vågar hon inte gå fram till även om hon bra gärna vill. Flisan ligger så högt upp hon kan komma i en våningssäng och har full koll på odjuret.


Vi får se i morgon om jag hinner med en träningsstund med Wilma. Nu ska jag fortsätta att läsa "Skjut inte hunden". Flisan tycker nog att "Skjut gärna hunden" är en mer passande titel :-)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

18 mars 2009 17:58

Hej!
Hoppas att ni har lika vackert väder som vi har! Idag har solen skinit(?) hela dagen, vären är på väg! Kram Anna

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

18 mars 2009 18:30

Jodu Wilma du får passa dig sp du inte hamnar i kattens klor :-) Vilja brukar fastna iböand när de leker och katten vill tala om att hon har tröttnat. Hur ör det med mamsen? Jag tänkte jobba imorgon men nu ör det ryggen som gör mest ont! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Dat

Dat

18 mars 2009 20:26

Hahaha! Skjut gärna hunden :-)

Jag känner helt oinspirerad att träna idag och Pebbels ligger och tittar på mig med stora ögon. Jag känner mig usel. Det är lättare med Vilda som bara sover ;)


KRAM

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

18 mars 2009 20:39

Uschdå det är ju inge kul....är det pga någon infektion tror du? Kan hon ha urinvägsinfektion för det vet jag att MS patienter kan bli väldigt förvirrade av!? Hoppas hon kryar på sig snart. Varma kramar till dig!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

19 mars 2009 11:05

haha..säker på att katten tycker skjut hunden;))hoppas att din mamma e ok..ni borde iallafall ha fint väder där borta..det e ju inte många mil ifrån oss, och det är strååålande sol här:)

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Carolina & Latte

Carolina & Latte

19 mars 2009 17:00

Haha, vilken katt... Men man ska ju visa som bestämmer, eller hur Wilma? Och i detta fall så är det vi HUNDAR som bestämmer, det har jag bestämmt:-)

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam,

//Latte:-)

http://latte

 
Ingen bild

Karin

19 mars 2009 17:45

hej Karin och Inger,hoppas att du kryar på dig snart. nu ska jag gå till biblioteket och lyssna på Mark Levengood tillsammans med några kompisar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se