karinochwilma

Direktlänk till inlägg 28 mars 2009

Tre bollar! :-)

Av karin - 28 mars 2009 11:23

Nu tror ni kanske att jag har kastat upp även den tredje bollen i trädet... men icke! I morse så gick jag förbi för att kolla om de två bollarna hängde kvar. Sen gick jag hem till brorsan och lånade en kratta. Det kändes lite konstigt att gå genom stan med en kratta i handen eftersom det har snöat 3 cm i natt. Den ena bollen kunde jag få ner så Wilma blev jättelycklig. Den andra satt för högt så jag var tvungen att ringa brorsan som fick komma med en stege. Uppdrag ta ner bollar är nu genomfört och vi är lyckliga ägare av tre kastbollar med snöre. Kan vara bra att ha några i reserv, hrm. Antingen får jag bli bättre på att kasta eller så får jag ha med mig en kratta för jämnan.

 
ANNONS
 
Birgitta & Lizzie

Birgitta & Lizzie

28 mars 2009 12:32

Va bra att man vet vart man ska vända sig om man vill ha krattat i " manegen " .. *s* !!

En del klubbar kör ju med rätt så mycket sågspån för att märka ut inte bara rutor utan även till att ringa in koner med .. :-) så det är väl jättebra om du kan ställa upp som förste krattare .. hihi för nån kratta tror vi absolut inte att du är !!!

Kramizar

Från oss, som fortfarande är i avsaknad av TVÅ snöresbollar .. Suck !!

http://www.lizzieonline.net

 
Carolina & Latte

Carolina & Latte

28 mars 2009 15:37

Haha... Här har det snöat också väldigt mycket, igår var det nog närmare 10cm...

Har ni gjort något kul idag?

Kram!

//C&L:-)

http://latte

 
Dat

Dat

28 mars 2009 17:14

Bra att du fick ner dem. Här är det också massa snö , blä!

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Dat

Dat

28 mars 2009 17:51

Jag surfade över till Helena och såg filmerna från träningen. Kanon ju! Fantastiskt att ni kan träna så pass nära varandra och att ha hundarna så fokuserade ändå. Jag skrattade gott åt dig när du var störning för Vilja. Du såg så himla gullig ut!

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Dat

Dat

28 mars 2009 17:51

Jag surfade över till Helena och såg filmerna från träningen. Kanon ju! Fantastiskt att ni kan träna så pass nära varandra och att ha hundarna så fokuserade ändå. Jag skrattade gott när du var störning för Vilja. Du såg så himla gullig ut!

http://hundtraningen.blogspot.com

 
'♥♥♥♥L med  Juni o Cola♥♥♥♥

'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

28 mars 2009 19:47

hihi..jamen de går nog åt...du kanske råkar hamna brevid ett träd igen;)..vi var nöjda med dagen..trots att det e ju jäääkligt irreterande när man missar på ett ynka litet sitt...som dessutom alltid sitter på träning..:/ jaja, vi har tröstätit pizza o trösthandlat kläder, så nu e vi glada igen;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Agneta & Tyra

Agneta & Tyra

29 mars 2009 16:40

Tjena! Här har det också promenerats!!! Vi gick på en riktig långprommis igår, 3 timmar. Det var vackert väder med sol! Idag blev det en 2 timmarssväng i riktigt ymningt snöfall!

Hoppas ni haft en trevlig helg!

Kram

Agneta

http://www.nogg.se/tyra

 
Gazton

Gazton

30 mars 2009 02:00

Tycker att ni kan gå och ha med er kratta för jämnan =)... ser man en människa med hund, boll och kratta så vet man vilka det är =D.

http://gaztons.wordpress.com

 
Anna

Anna

30 mars 2009 14:42

hihi :D Så nu har du alltså två bollar att kasta bort ;p

http://www.odjurenochanna.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se