karinochwilma

Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Spa-dag

Av karin - 30 mars 2009 08:45

Det var ju typiskt att man fick sova en timme kortare igår. Jag var tvungen att gå upp tidigt för att hinna ge Wilma en rejäl promenad. För sen skulle jag hämta upp min svägerska för en spa-dag på Högbo bruk. Hon hade fått det av brorsan i födelsedagspresent men ville inte gå själv så jag var juste och ställde upp! Eva fick först en klassisk massage medans jag väntade på henne vid poolen. Jag försökte gå in i ångbastun, men fick vad som kändes som en astmaattack bara av att kliva in i den, så den fick vara. Låg istället och läste tidningar. Sen var det lite vattenjumpa innan lunchen. Jag fick med beröm godkänt av instruktören, man har väl jumpat förrut (även om det var länge sedan...). Lite flås har jag väl kvar. Efter lunch fick jag en rygg- och nackmassage. Attsingen vad hon hittade alla små hårda knölar och tryckte hårt. Det var smärtsamt men skönt, bara att tacka för tortyren när hon var klar. Jag var helt slut.


Sen var det bara att rycka upp sig och åka till mamsen och fika med henne innan jag och Wilma vände tillbaka bilen till Stockholm. Min mor kom hem från sjukhuset i torsdags efter att ha varit jättesjuk och helt borta. Men nu är hon på bättringsvägen och börjar känna sig lite starkare. Jätteskönt. Hon är så himla tapper och stark min fantastiska mamma.

 
ANNONS
 
'♥♥♥♥L med  Juni o Cola♥♥♥♥

'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

30 mars 2009 09:32

skönt att mamsen mår bättre. Vad jobbigt för henne ..och för dig såklart. det gör ont i en när de man älskar inte får må bra!tror att man kanske kan se programmet onlina på svt!? jag har iallafall kollat på vissa program så:) det var väldigt intressant, fast väldigt upprörande!

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva

30 mars 2009 09:36

här e en länk så kan du kolla programmet på nätet
http://svtplay.se/t/103472/dokument_utifran

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anna

30 mars 2009 18:25

Härligt med en spa-dag, det får man unna sej emellanåt! Skönt att mamma är bättre igen. Kram Anna

 
Ingen bild

Helena

30 mars 2009 23:06

Mmm härlig dag! Skönt att mamsen mår bättre nu :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se