karinochwilma

Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Måndagsjouren

Av karin - 31 mars 2009 13:02

Meningen igår på måndagsjouren var att det skulle vara tävlingsträning. Vi var ganska många, 11 ekipage så vi delade upp oss på flera gruppen. Jag och Ute kommenderade varandra. Wilma skötte sig jättebra. Det var en gång under läggandet som hon inte lade sig. Min tanke var att köra igenom hela programmet utan repetition, för att sen efteråt nöta lite på de momenten som inte gick bra. På tävling får man ju bara en chans och det är ju bra att öva på hur man agerar då.


Men eftersom det inte blev någon riktig tävlingsträning så lät vi hundarna göra om momenten på en gång. Efter det körde jag flera lägganden med Wilma. Jag var lite taskig och lät henne lägga sig där det var riktigt blött. Första gången tittade hon på mig med blicken "...du menar väl inte allvar? ...ska jag lägga mig i det där blöta?!" Men hon gjorde det och jag belönade massor.


Jag tycket att Wilma kändes pigg och med på noterna. Jag ska fortsätta med ingångar, linförighet på långa raksträckor, under språng marsch och läggande under gång.

 
ANNONS
 
Carolina & Latte

Carolina & Latte

31 mars 2009 16:43

PIGG? Såklart du är det, världens bästa Wilma! Hoppas vi kan ses i sommar, så att vi kan tömma ut vår (outtömliga) energi!

Ni har en utmaning att hämta i vår blogg!

Kraaaaaaaaaaaaaaam,

//Latte, med matte:-)

http://latte

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se