karinochwilma

Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Utmaning från Latte

Av karin - 31 mars 2009 16:52

SVARA PÅ DETTA.

Jag har blivit utmanad av Latte och Carolina

Svara på frågorna.

-Välj ut fyra stycken att utmana.

-Skriv till dem att de är utmanade.

-Skriv även till den som utmanade dig, att du har gjort utmaningen.

* Vilken mat äter du ofta?

Karin - Peters lammfärsburgare med klyftpotatis

Wilma - Precept, torrfoder. Korv, fiskpudding, blodpudding m m när vi tränar

 

* När du är på kalas, är du den personen som sitter, eller hjälper du till med att duka av?

Karin - självklart hjälper jag till

Wilma - självklart hjälper jag gärna till både vid matlagning och diskning!

 

* Var sitter du helst när du bloggar?

Karin - i arbetsrummet eller i soffan

Wilma - Matte sköter bloggandet, jag tycker datorer är ganska trista...

 

* Köper du ofta Triss-lotter?

Karin och Wilma - aldrig, är det därför vi aldrig vinner något heller?

 

* Vilken stad eller land har varit din bästa semester?

Karin - jag gillar Italien

Wilma - jag måste skaffa pass först, sen kanske jag drar med Husse och matte till andra sidan Östersjön i vår nya båt.

 

* Vilken TV-kanal tittar du mest på?

Karin - SVTkanalerna, 4:an, 5:an och någon filmkanal

Wilma - Skäller på allt som har fyra ben oavsett kanal!Jag skickar denna utmaning vidare till:

*Helena och Vilja

*Lotta, Cola och Juni

*Gaston

*Dat

 
ANNONS
 
Carolina & Latte

Carolina & Latte

31 mars 2009 17:42

Vad kul att du antog utmaningen, båda ni två:-) Sötisar...!

Kraaaaaaaaaaaaaaam till er,

//C&L med bamsekramizar

http://latte

 
Dat

Dat

31 mars 2009 18:07

Utmaningen antagen! :)

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

31 mars 2009 20:43

Har inte hunnit sitta vid datorn idag.....har städat och städat!! Antas utmaningen imorgon! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se