karinochwilma

Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Sommarlängtan

Av karin - 31 mars 2009 19:55

Flera bloggkompisar har börjat lägga upp sommarbilder. De flesta liksom jag börjar väl längta nu. Hittade lite bilder från vår lilla fjällvandring i Sälen sommaren 2008. Vi gick drygt 4 mil på 4 dagar. De där ruskiga svidingarna som är mindre än knott gjorde att vi hellre knatade på istället för att stanna och ta pauser. Man fick nästan kissa springandes för att inte bli helt uppäten. En baggis för Peter och Wilma, men det är svårare när man har byxorna nedragna vid fotknölarna.


Här är mina älsklingar, Wilma hade en liten klövjeväska.


När vi slutligen kom tillbaka till Högfjällshotellet så skulle vi slå upp tältet en sista natt för att sen åka vidare nästa morgon. Peter gick för att höra om det fanns några duschar man kunde låna. Men de enda som fanns var i rummen. Men receptionisten sa att vi nog skulle kunna låna en dusch där. Peter frågade vad rummen kostade, jag tror det var 260 spänn för oss båda och man kunde ta med hunden. Det var ju inget att tveka över. Jag var så lycklig över att få duscha och sova i en riktig säng.


Wilma och husse sover alltid sked. Sådan herre, sådan hund...


Jag har aldrig sett Wilma så trött. Hon satt och sov. Svårt att tro att man kan köra slut på henne, men det går. Bara det att man själv inte orkar göra många knop efter det.


Appropå knop så hjälpte även Wilma och husse till att styra den nya båten. Vad ska man ha autopilot till när man har en liten skeppshund?


 
ANNONS
 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

31 mars 2009 20:53

Vilka härliga sommarbilder.....jag längtar också till sommaren!!!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Gazton

Gazton

1 april 2009 17:28

Såg skönt och gulligt ut där dom ligger. Va duktig av Wilma att styra båten. Ni kan säkert ligga och slappa snart och hon styr själv. =)

http://gaztons.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se