karinochwilma

Direktlänk till inlägg 25 juni 2009

Inte mycket till träning

Av karin - 25 juni 2009 22:44

Det var meningen att jag och Helena skulle träna ikväll. Men jag var tvungen att avsluta ett jobb inne i stan som drog ut på tiden. Men nu kan jag säga officiellt säga att jag har semester! Skönt att tacka nej till jobb och faktiskt bestämma att nu är det ledigt.


Peter hade börjat att grilla när jag kom hem så det var bara att sätta sig med fördrinken. Peter jobbade också sin sista dag idag.


Wilma och jag tränade lite apportering i trädgården. Hon fick jaga lite efter apporten som jag rykte undan lite retsamt. Till slut höll hon den ordentligt så att jag fick lite dragkamp. Peter skulle också försöka dra. Det märks att han är ovan att träna med henne. Jag försökte instruera, att han skulle hålla emot och inte mata in apporten i munnen på henne. Men han ville gärna peta in den och släppte den när hon tog den. Det är svårare att lära honom än Wilma :-)


Jag ville att han skulle ta den för att hon ska fatta att hon ska hålla i för kung och fosterland tills hon får kommandot loss, oavsett vem som ger henne apporten.


Jag kastade även apporten så att hon fick apportera. Tennisbollar råkade ligga emellan mig och apportbocken, men Wilma valde ändå apportbocken, fast tennisbollar är det bästa som finns :-)


Sen körde jag lite hopp över hinder. En gång uthopp med boll, en gång uthopp och återhopp och en gång till uthopp med boll. Sen två återhopp från väldigt sned position. Hon försökte att fuska en gång på det sneda återhoppet och sprang direkt till mig utan hopp. Vi gjorde om så att det blev rätt.

 
ANNONS
 
Helena & Vilja & Tina

Helena & Vilja & Tina

25 juni 2009 23:18

Fick ditt meddelande och försökte ringa dig förut men det var upptaget och sen har jag beställt resa till Tallin så pnu blev det lite sent. Vi hörs imorgpn istället!! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
carolina & Latte

carolina & Latte

26 juni 2009 00:16

Hej på er!
Härligt att höra från er! Jaha, du får springa torr du, vilken lyckoost du är Wilma! Du vet, vi pudlar kräver en hel del pälsvård. Men vi har ju en del positiva sidor vi med:-) Har du SETT RASSPECIALEN - TOLLAREN i Härliga hund, nr.7? Så fina bilder på er tollare, matte blev djupt intresserad av att skaffa en! Hihi... Nämen i framtiden vill hon gärna ha en tollare att träna med och tävla, men ni kräver nog för mycket för henne nu när hon går i skolan och allt, tänker hon...

Kram & Vad duktig du är på att APPORTERA! Egentligen har jag ju samma bakgrund som er retrievers,men det märker man inte på mig. jag hämtar bara saker i munnen när familjemedlemmar kommer hem!

Kraaaaam,
//Lattisen:-)

http://www.lattisen.wordpress.com

 
Pebbels

Pebbels

26 juni 2009 09:55

Vilken go man du har som fixar grill och fördrink tills du kommer hem från jobbet. Klicka honom där ;)

Lycka till idag!

Kram

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Helena & Vilja & Tina

Helena & Vilja & Tina

26 juni 2009 19:10

Vi på Holmstorp hejar och hurrar!! GRATTIS till värstingspårhunden Vilmenlund!!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Pebbels

Pebbels

26 juni 2009 19:54

En liten fågel viskade i mitt öra (läs:jag var inne på Helenas blogg) att Wilmenlund var enastående idag! GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS!


KRAM

http://hundtraningen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se