karinochwilma

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

Ikväll var jag så nöjd!!!

Av karin - 10 augusti 2009 21:11

Vi träffade Susanne och Pebbles på SSBK. När Peter kommenderade mig tidigare så lade sig Wilma på ställandet. Hon har ju tidigare inte gjort det när jag har tränat själv, men så i morse så gjorde hon det. Jag bestämde mig då att det var dags för lite stimulusträning. Jag gjorde flera läggande och ställanden omvartannat. Ibland två ställanden på raken, ibland två lägganden och ibland varannat. Det gick bra och Wilma verkade förstå att det var två olika saker.


Ikväll på SSBK bad jag Susanne att bara stå och säga "kommando" medans jag gjorde samma sak med Wilma utan att ta hänsyn till vad Susanne sa. Sedan gjorde vi momenten läggande, inkallning, ställande på raken mer tävlingslikt med kommendering men med belöning efter varje moment. Wilma satte det direkt! Jippii! :-)


Sen var det Pebbles tur, hon var också jätteduktig och gjorde som hon skulle. Vi gjorde även hopp och apportering med båda hundarna, vilket gick jättebra. Pebbles hade en massa spring i benen så vi gjorde några budföringar med både henne och Wilma så att de fick dårkuta lite.


Jag körde även rutan med och utan target, det gick också bra. Jag var helnöjd när jag åkte därifrån, tack Susanne för ikväll!

 
ANNONS
 
Agneta

Agneta

10 augusti 2009 21:56

Vad roligt ni hade på träningen och det gick ju dessutom toppn! Kul!

Här blev det inte någon träning för oss trots att vi var iväg....

Kram

Agneta

http://www.nogg.se/tyra

 
Annika o Diesel

Annika o Diesel

11 augusti 2009 09:16

Verkar som ni hade en toppen kväll! Kul! Vet ni någe mer om träningstävlingen?

http://www.annikashundar.se

 
lotta

lotta

11 augusti 2009 11:34

å vad kul att det kändes så bra:):)Det behövs sådär dagarna före tävling:)Å det ska bli så kul att ses igen:)

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

11 augusti 2009 14:36

Det vänder snabbt i hundvärlden... roligt att det gick så bra igår, nu kan du andas ut :-)

Kramizar

http://wallander.blogg.se

 
Faster Özze

Faster Özze

11 augusti 2009 18:28

Hur står det till? :)
Kram

http://melz.logg.se

 
Helena

Helena

11 augusti 2009 18:29

Va kul att ni är laddade inför V-ås!! Själv har jag mest jaktträning i huvudet just nu :) Men imorgon skall vi fokusera på lydnaden :) Hur har ni bestämt?

Kram

Ps Farmor Tina är hon som hade Viljas pappa Bingo :) Ds

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Helena

Helena

12 augusti 2009 07:08

Jag åker gärna med dig. 18.20 går bra!! Ses vid dagis då. Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se