karinochwilma

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2009

Det känns som om det är skymning redan vid gryning

Av karin - 22 oktober 2009 10:15

Idag är det verkligen en grå dag. Jag hade ändå intentionen att jobba lite och sen åka till brukshundsklubben och träna lite. Men nu fick jag jobb inne i stan på eftermiddagen så då blir det inget tränande idag heller.


Det har varit lite dåligt de senaste dagarna genom att jag har varit hundvakt åt Alice också. Jag skulle iofs kunna lämna henne hemma och åka och träna med Wilma. Men då känns det som om jag då hellre tar båda hundarna på en lång promenad istället. På kvällen har jag inte orkat ge mig iväg. Bättring nästa vecka.


Alice har hittat en ny kompis. Varje morgon har vi träffat hundgänget nere vid vattnet. Alice gillar att leka, Wilma vill inte leka alls. Hon tycker att Alice är för bufflig, likaså Mallis som har blivit lite nertryckt några gånger. Men Conrad gillar tuffa tag och de har ungefär samma sätt att leka. Men Alice leker helst med Posh, 3 kg. Då är Alice så försiktig och går ner i lekinviter men låter Posh bestämma hur det ska gå till.


  Kaxiga lilla Posh i sina svarta stövlar.


Alice har i alla fall fattat var resurserna finns... Varje morgon så har hon tänkt sig att hon ska följa med Gerd och Lasse hem. Jag tror att hon misstänker att det är bättre med godis där. Dessutom så är ju alla andra roliga hundar där.


 
 
ANNONS
 
Agntea

Agntea

23 oktober 2009 12:11

Här är det full fart varje dag, dock ej av rolig hundträning men dock av allt annat. Har haft jour i veckan igen och det har varit fullt upp!

Ha en riktigt skön helg och så hörs vi!

Kram

/Agneta

http://www.nogg.se/tyra

 
Helena & Tina & Vilja

Helena & Tina & Vilja

23 oktober 2009 13:33

TACk för idag!! Ja jag hade nog kunnat få med mig både Alice och Wilma hem idag.....mmmm gott med pestomarinerad fläskfilé sa Wilma och faster Alice :-) Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Helena & Tina & Vilja

Helena & Tina & Vilja

23 oktober 2009 17:45

Tack för erbjudandet, snällt av dig men det är inte nödvändigt....jag har försökt se så mycket som möjligt från min film och jag har gjort klart uppgiften nu. TACK iallafall! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

23 oktober 2009 23:57

Vilka härliga bilder på Posh i sina svarta stövlar.

Usch ja vilken grå dag det varit idag, så mörkt & trist. Hoppas det blir bättre under helgen.

Ha det gott!
Kramizar

Ps. hör av dig när du vet om ni kommer ner eller ej nästa helg

http://wallander.blogg.se

 
Helena & Tina & Vilja

Helena & Tina & Vilja

24 oktober 2009 11:39

Tack för påminnelsen det hade jag garanterat missat!! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Birgitta & Lizzie

Birgitta & Lizzie

24 oktober 2009 13:13

Alltså med andra ord lång dags färd mot natt, eller .. ;))) !?!?

Kramizar från oss, som fortfarande inte riktigt vill " släppa taget " om de ljuvliga rosa molnen för att " komma ner på jorden " igen .. *s* !!!

Kramizar

http://icelolly.bloggagratis.se

 
Susanne o Pebbels

Susanne o Pebbels

24 oktober 2009 20:28

Vore jättekul att träna eller gå långpromenad tillsammans igen, det var ju jättelänge sedan vi sågs.

Vad gör ni nästa helg?

Kram

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Susanne o Pebbels

Susanne o Pebbels

25 oktober 2009 15:42

Veckan som kommer så jobbar jag varje dag, rätt länge också. Min tidigaste dag veckan som kommer är tisdag, då, slutar jag 15, men sedan har jag hundkurs kl. 19-20. Blir lite tight.

Vi kan väl försöka få ihop något veckan efter. Jag jobbar varje dag, men lite kortare dagar ibland. Annars är helgerna bra för mig. Efter 12 på lördagar bara för jag har hundkurs mellan 11-12 .

Så man kan sammanfatta det som efter 16 på vardagar eller efter 12 på helger. Och detta gäller till sista december. :-)

Pust, vad långt det blev.


KRAM

http://hundtraningen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se