karinochwilma

Direktlänk till inlägg 20 december 2009

Wilma ylar in julen

Av karin - 20 december 2009 22:20

Wilma låg bredvid mig när jag kollade vargar på YouTube och fick upp en massa ylande vargar och hundar. Wilma tog fram vargen i sig :-) Observera att detta är inget jag brukar uppmuntra, Wilma låter ju mycket annars också, men jag har aldrig hört henne på detta sättet.


 
ANNONS
 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

21 december 2009 00:00

Helt otroligt... uppenbarligen kommunicerade hon med dom andra :-)

Nu har jag sett filmen 3 ggr och jag ler hela jag... så kul att se er båda in action.

Ha nu en riktigt härlig JUL... vi drar till Hufvudstaden imorgon bitti!

Kramelikram

http://stadsflattarna.se

 
Lizzieonline ..

Lizzieonline ..

21 december 2009 10:36

Vilken härlig " skönsång " :-))) så här i Advent !!
Det ger mej såklart osökt ett namnförslag till *fniss* !!

Wilma och Ylva låter väl snyggt ihop ;))))

http://www.lizzieonline.net

 
Anna

Anna

21 december 2009 11:12

hi hi hi!!!
Så där lät vår hund Dina när jag spelade klarinett en gång i tiden...Snygg och skön soffa ni har skaffat!
Vi ses på torsdag!
Kram Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

 
Gunilla & Asta

Gunilla & Asta

21 december 2009 13:57

Wilma, så söt du är!!! :) Undrar vad Asta skulle säga... Jag hörde henne yla en gång när jag lämnat henne i bilen. Hon låg lugnt och fint men så rätt var det var såg jag nosen sticka upp, munnen formades till ett o och yyyyyyyl-yyyyyl :)

http://vitherde.wordpress.com

 
Susanne o Pebbels

Susanne o Pebbels

21 december 2009 20:18

Hahahaha....va sööööt hon är! Och du med, jag kollade filmen två gånger :-)

God Jul och gott nytt år!!!

KRAM

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Helena

Helena

22 december 2009 08:23

SötisWilma och så matte som håller på och skratta ihjäl sig :-) Min första hund ylade alltid om det kom ambulanser och hon kunde inte gå och yla samtidigt så en gång blev vi ståendes mitt på övergångsstället (i mittrefugen) en lång stund medans det slog om till rött och grönt och rött och grönt och där satt hon med munnen som ett O och ylade för full hals :-) Jodå vi har lite vinterkläder i bilen men jag tror nog vi kommer frysa en del ändå och stackars Perra skall ju hämta bilen :-) Kraaaam och god jul (vi ses väl i mellandagarna).

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Stella med matte Lotta

Stella med matte Lotta

22 december 2009 14:38

Haha,underbart, jag ylade med dig och matte skrattade så tårarna rann, Dorran fattar somvanligt ingenting, det är så med lillsyrror :-)

Go Jul från Boråsbrudarna

http://www.blondinstella.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Jenny

29 december 2009 16:51

Aha - Wilma har plockat fram vargen i sig! Hon är en söt lite varg tycker jag!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se