karinochwilma

Direktlänk till inlägg 26 december 2009

Känsla för djur

Av karin - 26 december 2009 14:39

Kollade på ett sammandrag i går från Stockholm International Horse Show. Ni som inte är intresserade av hästar kan ändå ha behållning av Anne Krüger, spola fram till 19.30 Otrolig känsla för djur. Och vilken fantastisk häst!


Dessutom fick ju ryttarna köra agility med hundar som nog aldrig kört agility. Det såg ut ungefär som när jag och Wilma kör :-)


Såg att Helena hade en omröstning med valpnamn Helena och Vilja. Jag får väl ha en själv sen också. Vi hade en liten omröstning på julafton, det gjorde inte mig mycket klokare. Vi har några namn som vi jobbar med, några som har hängt med länge och några nytillkomna. Ska fundera ett tag till :-)


Kollade på nuvarande omröstning jag har haft om var ni har hundarna under dagarna. Spännande att se. Speciellt ni som har hunden med på jobbet så undrar man var ni jobbar, där vill jag också jobba :-)


Ha en fortsatt bra julhelg. Ikväll ska vi gå på bio - The Imaginarium of Dr. Parnassus. Jag gillar ju Terri Gilliam så jag hoppas att den är bra. Men sen är ju Johnny Depp med, och då spelar det ju ingen roll om filmen är bra ;-)

 
ANNONS
 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

26 december 2009 15:40

Inte lätt alltid med namnval... ibland kan man inte spika det förräns man ser sin lilla människo- eller hundvalp för första gången. Men jag vet ännu ingen som går namnlös livet ut :-)

Hoppas ni får en mysig biokväll!

Kramelikram

http://stadsflattarna.se

 
Jessica Holmström

Jessica Holmström

26 december 2009 18:12

Åh jag var på Stockholm International Horse Show och såg Anne Krüger, det var HELT FANTASTISKT :). Jag har letat efter videosnutt på henne för att visa in min blogg, så jag kopierar genast länken du har!!!

Ha det bra! kram

http://www.skeppartorps.se

 
Ingen bild

svärmor Karin

26 december 2009 22:11

Hej hörde i en intervju med Anders Borg att han hade en hund som heter Freja.det kanske ger klirr i kassan. Ha det bra i snön kram Karin

 
Helena

Helena

27 december 2009 01:32

Ja nu är jag allt nyfiken på era namnfunderingar också!!! Nej huset är inte fullt längre men vi har lite andra aktiviteter på gång med Elias rum som skall göras om och allt röjande som det drar med sig men promenader går vi ju iallafall :-) Vi får höras av, Kram!!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Marion & Co

Marion & Co

27 december 2009 18:34

Vilket samspel mellan både människa, hund, häst och getter - härligt att se!
Namn är aldrig lätt, har ju just döpt den lille, så jag vet hur svårt det kan vara att hitta ngt som passar :).
Gott Nytt År på er, vi ses om ngr månader i Stallarholmen igen!

http://fluffhunden.wordpress.com

 
Helena

Helena

28 december 2009 00:02

Linn och jag kanske skulle försöka oss på att åka långfärdsskidor imorgon förmiddag men om det inte blir så kanske vi kan ta en prommis på fm och annars kan vi kanske gå på em (före 15-16 så det fortfarande är ljust ute)?! Vi kan höras imorgon. Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Gazton

Gazton

28 december 2009 22:45

Hm! hästar brukar vi se till leda här =).... jag bråkar på dom varenda gång.

http://gaztons.wordpress.com

 
Susanne o Pebbels

Susanne o Pebbels

28 december 2009 22:54

Halloj och god fortsättning! :-)

Tänkte på Wilmenlund idag när jag var ute. Det var några killar som tjuvstartade med smällare och fyrverkerier.
Hur har Wilma det på nyår? Jag tror att vi har pratat om det men jag minns inte. Minnet är bra men kort, eller hur säger man ;)

Nu får snön ta och smälta bort så vi kan ge oss ut och träna ordentligt igen tycker jag.

Vore kul att ses snart, kanske gå en promenad och fika i klubbtsugan någon dag? Du och Helena flexar ju som ni vill ;) men jag kan lättast på helgerna.

Kram kram

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Stella och Doris matte Lotta

Stella och Doris matte Lotta

28 december 2009 23:13

Det var många och långa överläggningar här innan vi enades om Doris namn, det är svårt det där...

Jag har ju med mina på jobbet, jobbar på ett kansli där vi bara är två, så det går alldeles utmärkt, hundarna är jätteduktiga och sover mest..

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Marion

Marion

29 december 2009 18:13

Jo, även om jag har haft hund hela livet så är Vilgot min första klickertränade hund vilket gör att han har fått agera lite försökskanin :). Jag har ju insett att man missade en del viktiga saker från början, hoppas att man lärt sig av det... :)

http://fluffhunden.wordpress.com

 
Elin me grabbar

Elin me grabbar

30 december 2009 00:16

Näe.. nästa ska heta Maskot.
Ja tränar riktigt dåligt med Basco... fattar inte alls hur detta ska gå. Om man kunde få lite inspiration... *suck*

http://www.signofspeed.com

 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva..

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva..

30 december 2009 09:49

spännande att se vad din lilla donna skall heta:)de är UNDERBARA alla valparna ju, har nyss vart inne och kollat hos Helena:)Kram o GOTT NYTT ÅR!

http://www.juniocola.bloggagartis.se

 
Gunilla & Asta

Gunilla & Asta

30 december 2009 10:38

Hahaha, skönt att höra att det inte bara är jag :)

Vad underbara valparna är - blir nästan lite avis. Sugen, jo det är man ju redan. Spännande att se hur de utvecklas! Och vad de får för namn... ;)

Ha en härlig nyårshelg, utan smällare hoppas jag. För det vill vi INTE ha!!! Kram och gott nytt år!

http://vitherde.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se