karinochwilma

Direktlänk till inlägg 30 december 2009

Gott nytt år!

Av karin - 30 december 2009 16:46

2009 har varit ett bra år. Det har blivit en hel del hundträning, vi har träffat flera nya hundvänner, och vi tog äntligen vårt LP1 .


 Susanne och Pebbles.

 
Helena och jag spårtränar. Spåret jag lade till Vilja blev inte riktigt som jag hade tänkt...

 
Vilja somnar i vattenskålen efter avslutat anlagsprov.


Vi träffar bloggvännerna Lövgrens för första gången.



Ingen kan äta hamburgare som Ludde!


Vi träffade Ryegateare för första gången på jaktkurs i augusti.


Jaktkurs i vackra Sorunda.


Vi börjar lägga viltspår för första gången. Wilma äääälskar grisklövar.

Helena och pudelen Tina följer med som supportrar.



Diamonds are a girls best friend...


Det var en fin vinter och vi kunde åka skridskor en liten sväng på Baggen, det är väldigt sällan den ligger. Det blev lite mindre skridskoåkning än tidigare år men vi hade några fina turer och så åkte vi längdskidor för första gången på länge, med skavsår som påföljd  .


 

Sommarsemestern var extra lång tillsammans eftersom Peter kunde ta mycket ledigt, Vi hade "ny" båt som Peter hade fixat med hela våren och det var ett stort lyft (även om den gamla båten hade sin charm). Jag och Wilma var med och seglade i 4 veckor och Peter var ute lite mer med kompisar. Vädret var bra (jag kommer aldrig ihåg hur det var, men förutsätter att det var bra), det blåste ganska mycket periodvis och vi fick en chans att prova vad båten går för.



 


Höjdpunkten var naturligvis när vi gifte oss 5 september. Det var en fantastisk dag. Det hade regnat eller blåst kuling hela veckan innan men på vår bröllopsdag var det klarblå himmel och solen sken  . Ceremonin och festen efteråt var jättefin . Någon bröllopsresa blev det inte utan vi tog en sista höstsegling som var helt underbar.



Under hösten hade jag liite för lite jobb. Skönt på ett vis men det är ett stort svart hål i plånboken nu. Som egenföretagare så är det ju så det är och jag har lärt mig att leva med det och bygga en buffert för svårare tider.


Som grand finale på året så smällde det till och snöade som aldrig förr. Första vita julafton i Stockholm så länge jag kan minnas. Jättefint var det och är det. I morse var det magiskt isblått ute, lite senare på eftermiddagen mer stålgrått.





Nu laddar vi för det nya året. Wilma kommer att vara glad när nyårsafton är avklarad för hon tycker INTE om smällare   . Jag gör allt i min makt för att hon ska slippa dem och vi firar nyår hemma där jag kontrollera vad som händer bättre.


Vi ser fram emot 2010! I februari kommer valpen (som förhoppningsvis har ett namn vid det laget). Det ska bli så spännande och jag är taggad att träna den från det den är pytte  . Inte som Wilma som jag började att aktivt träna när hon var 1,5 år. Förhoppningsvis så har jag lärt mig massor på stackars Wilma som har fått vara försökskanin och kan träna på ett annat sätt med valpen   . Nya valpbilder finns hos Helena och Vilja.


Mitt nyårslöfte 2010 är att jag ska försöka strukturera mig lite bättre. Det måste jag göra om jag ska hinna med allt. Det kommer att vara mycket jobb, mycket valp och kurser.


Massor av nyårskramar till alla våra vänner!  


Gott nytt år önskar Wilmenlund & Co


 
ANNONS
 
Helena & Tina & Vilja

Helena & Tina & Vilja

30 december 2009 18:40

GOTT NYTT ÅR!!!!!!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

30 december 2009 19:54

Vilka härliga sommarbilder! Fast det är väldigt fint ute nu med! Jag var inne och kollade valpbilderna, hur söta som helst! Cliff gillar inte heller smällarna, han har blivit skrämd idag. Tur att de inte är lika mycket smällare som vanligt.
Gott nytt år! Ser fram emot lilla valpen. Kram Anna m. fam.

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

 
Susanne o Pebbels

Susanne o Pebbels

30 december 2009 22:59

Vilket händelserikt år! :) Jag har lärt mig så himla mycket av dig och Helena. Ni är anledningen till att jag ens tränar lydnad. Utan er hade jag antagligen sprungit runt (andfådd och svettig) på agilityplanen. ;P

Hur ser helgen eller onsdag ut för dig? Tid att ses?

Gott nytt år vännen!!!

KRAM

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

30 december 2009 23:40

Det är så roligt att kika in överallt och få läsa mångas årskrönikor :-) ... får väl se när jag orkar skriva ihop en oxå.

Så mycket roligt hände för er 2009 och tänk vilken start ni får på 2010, tänker då givetvis på den nya ännu namnlösa flockmedlemmen!

GOTT NYTT ÅR önskar vi er alla!

Kramelikram

http://stadsflattarna.se

 
Annica

Annica

1 januari 2010 14:33

God fortsättning ;-) Hör av dig när ni vill komma över..

http://ryegates.se

 
Susanne o Pebbels

Susanne o Pebbels

2 januari 2010 19:57

Onsdag blir kalas. Var ska vi ses?
Kram

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Helena

Helena

3 januari 2010 10:32

Kanske Velam så vi kan fika i ridhuset om vi inte får komma in på långa raden. Eller så går vi här i skogen och går in hos mig och fikar :-) Eller stadsprommis och testa det andra hundfiket vid gärdet. Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Annika o Diesel

Annika o Diesel

3 januari 2010 12:32

Gott nytt år till er också!! Härlig årskrönika, låter som ni har haft ett toppen år! Många kramar

http://www.annikashundar.se

 
Lizzieonline ..

Lizzieonline ..

3 januari 2010 16:58

Bättre sent än aldrig kommer här en nyårskram samtidigt som vi säger God fortsättning på det nästan nya året !!
Himla skoj med årskrönika förresten !

Kraaam !

http://www.lizzieonline.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se