karinochwilma

Direktlänk till inlägg 29 januari 2010

Ryegates In Your Wildest Dream

Av karin - 29 januari 2010 12:49


Får jag presentera vår nya familjemedlem!


Ni som följt min blogg tänker säkert, men nu har hon blivit färgblind, den valpen är ju inte brun?! Ibland blir saker annorlunda än man har tänkt sig, och det blev den här söta punksyrran som vi ska hämta hem på tisdag. Lite Tina Turner över henne, eller hur? Det ska bli så kul att ÄNTLIGEN få hem valpen, bara 4 dagar kvar :-)


Det blir spännande att se hur Wilma kommer att reagera. Jag tror nyfiken och lite reserverad. Men hon gillar ju valpar, men vi får se hur mycket hon gillar att få små krockodiltänder i rumpan när hon ligger och sover. Helt klart en konkurrens om mattes uppmärksamhet också, men det är som alla som får syskon, bara att gilla läget och lära sig uppskatta fördelarna :-)


Wilma och jag har tittat på hundarnas nya STORA bur. Den fyller upp hela vårt vardagsrum. Wilma var skeptisk för att uttycka det milt. Hon visste ju vad jag ville, men hon försökte erbjuda mig alla andra beteenden hon kan istället. Till slut stod hon i alla fall med två tassar inne i buren och sträckte sig inåt. Vi har ju inte burtränat så mycket och inte sen i somras så det får ta den tid det tar. Med valpen tänkte jag börja på en gång.

 
ANNONS
 
Annica

Annica

29 januari 2010 13:19

Punkprinsessan!!!

http://www.ryegates.se

 
Gunilla & Asta

Gunilla & Asta

29 januari 2010 13:22

OMG - det var bland det sötaste jag sett!!!
Spännande att se vad Wilma tycker, hon kanske inte kommer att vara lika full av beundran ;)

http://vitherde.wordpress.com

 
Susanne o Pebbels

Susanne o Pebbels

29 januari 2010 14:55

Men så goooooo! :-) Jag blir helt valpsjuk!!! Tänk vad härligt att få börja träna med den lilla, för att inte tala om att GOSA med den lilla.

KRAM

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Annika o Diesel

Annika o Diesel

29 januari 2010 17:39

Vilken underbar lite skapelse!!! Lyllo dig som ska få dina händer sönder bitna o mattorna ner kissade. Jag vill också!!!!
Tack för dina värmande ord i min gästbok! Jag blir lite rörd! *rodnar* Många kramar

http://www.annikashundar.se

 
Birgitta & Lizzie

Birgitta & Lizzie

29 januari 2010 17:41

Wild and crazy :-))) är väl ett alldeles utmärkt namn på en tik, som du nog i din vildaste fantasi ( och / eller drömmar .. ) hade kunnat tänka dig *fniss* !!
Fast hur i hela friden ni ska kunna skilja på sötnosarna / sotnäsorna fattar ju inte jag förstås :-)))

Bruden ser iaf lika störtskön som sööööööt ut !!!!!
Kramizar

http://icelolly.bloggplatsen.se

 
Birgitta & Lizzie

Birgitta & Lizzie

29 januari 2010 18:10

Vilket himla bra tipx ! att jag inte tänkte inte på det då .. *fniss* !
Undrar förresten varför jag just nu kom att tänka på Tipsextra .. :-)))))

http://icelolly.bloggplatsen.se

 
Helena

Helena

29 januari 2010 18:57

Hon är ju bara hur söt som helst!! Lystra kanske inte har lika mycket punkfrissa men det kanske ändå är bäst att vi sätter på dem halsband redan i bilen hem så det inte blir någon förväxling :-) Vore ju käckt om vi måste åka till veterinären och läsa av chippen eller så kanske vi måste införskaffa en chipläsare och läsa av brudarna de dagar när vi har haft "hunddagis", hehe! Är ledsen att svika er imorgon men jag har jobbat så mycket den här veckan och imorgon måste jag göra bokföringen så jag tänkte nog passa på och ta en liten sovmorgon såhör sista helgen innan "Ryegates into the Wild" och hennes mamma gör entré :-) Men som sagt nästa helg är jag på all träning, weheee snart kan jag också träna!!! Kramen

Ps Såg att du varit och hämtat boken idag, hoppas jag så det inte var någon annan som varit här, hehe Ds

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

29 januari 2010 19:15

Helt underbar, så klart!! :) Har ni kommit fram till vad det lilla livet ska heta?
Passa på att slappna av innan den lilla kommer vettja ;p
Urfin!

Kram!

http://www.odjurenochanna.blogspot.com

 
Gunilla & Asta

Gunilla & Asta

29 januari 2010 22:26

Vilken bra idé!!! Misstänker att han tycker att det är ganska roligt att köra omkring så kanske inte behövs få mycket fjäsk. Annars var min plan att vi köper deras ladugård, ligger på vår sida om vägen. Tänkte att man kanske kunde ha hundträningslokal där... :)
Lycka till på träningen i morgon - skönt att vara i ridhus!

http://vitherde.wordpress.com

 
Jessica, Gnista & Sota

Jessica, Gnista & Sota

29 januari 2010 22:41

Underbar bild på din härliga lilla tjej, helt klart en av mina favoriter i kullen :). Det ska verkligen bli spännande att följa alla valparna....

http://www.skeppartorps.se

 
Anna

Anna

29 januari 2010 23:59

Väldigt söt är hon, välkommen lilla sötnos!
Ser fram emot att träffa dej, faster Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

30 januari 2010 10:44

Jag gnuggade ögonen en gång... trodde faktiskt att jag såg fel... men se det hade blivit färgbyte!

Åh... så söt, gullig ja alldeles undebar lite krabat med ärliga blå ögon :-)

Nu kommer det snart att bli extra livat och glatt i stugan... fasicken vad kul för er. Wilma får väl göra som Walle, dvs sätta busfröet på plats redan första morgonen så är det avklarat.

Lycka till med ridhusträningen!

Kramizar

http://stadsflattarna.se

 
Maja

Maja

30 januari 2010 15:23

Gud så gooooooo!:)Blir helt valpesugen jeg også!!!Fins INGENTING søtere i denne verden enn nettopp valper...!!!!!Kan bare forestille meg hvordan du gleder deg til den søte "barsel-tiden", hi hi! Selv var vi tvungne til å gi Ulva litt space her- en SH syns nok det var litt vel mye med en schæfervalp proppfull av jakt og kamplyst..hun fikk jo bare ikke fred, stakkar. (Hun liker nok ting i adskillig roligere former..)

Men så cool spark du har gått til innkjøp av - ikke mye lik bestemors spark det der, hi hi! (Digget videoen, by the way:) Og du ser jo ut som en svane der du skyter fart over isen, hi hi! Du får legge ut noen bilder der Wilma trekker og koser seg!

Måtte le litt av pels-innlegget ditt her under- jeg hater pels jeg også-her i vår vestlige sivilisasjon skal det ikke være nødvendig. Får bare tenke at de stakkars folka ikke vet bedre (..der noen ser ut til å ha rotet frem loppige gamle skinnfeller fra loftet som har gått i arv gjennom generajoner...)Tenk at de syns det er fint..det ser jo for j...ut!:/

Ang ulven..har de hendt noe mer der borte i Sverige-og kommer de til å hente inn ulv fra Russland etterhvert eller er dette nedprioritert? Kan også se for meg at det nok ikke blir lettest å gjennomføre. Forøvrig 100% enig med deg ang rovdyrdebatten kontra bønder med husdyr som får gå fritt uten tilsyn. Også har vi jo avlet frem noen formidable sauer som ikke heller eier naturlige instinkter lengre. Så en reportasje på tv om en bonde med disse gamle villsauene-de hadde tross alt instinktene intakt, og han hadde ikke hatt et eneste sauetap i løpet av de årene han hadde avlet på disse... Noe å tenke over det også...!

Huff, dette ble langt.Lenge siden jeg har vært og blogget eller tittet rundt i bloggene da jeg ikke har vært helt i form. Han en riktig fin helg- nå er det vel final countdown, tenker jeg!!! Klem ,Maja

http://majas-skriblerier.blogspot.com

 
Stella & Doris med matte Lotta

Stella & Doris med matte Lotta

30 januari 2010 22:37

Gud så söt hon är, gillar verkligen frisyren!! Förstår att ni längtar!!

Ha en fortsatt trevlig helg och jag hoppas att tiden går fort så ni snart får hem henne

http://blondinstella.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se