karinochwilma

Direktlänk till inlägg 13 februari 2010

Fyrtornet och släpvagnen

Av karin - 13 februari 2010 12:58

Wilma och Miso, drygt 9 veckor, 6,4 kg (obajsad). Undrar om vår våg stämmer? Hon kan ju inte ha gått upp 1 kg sen i tisdags då jag vägde henne hos veterinären!


Igår och idag har husse fått tagit stora valppasset. Bra att han får skapa sig en egen relation med Miso. De kommer redan bra överens. I morse låg Wilma med huvudet på Peters högra axel och Miso låg på den vänstra och tuggade på Peters örsnibbe. Jag var nöjd då jag fick sova ifred en stund till eftersom natten hade varit orolig, valpkissning och Wilma som började hulka mitt i natten.


Miso har verkligen blivit stor på den här korta tiden. Jag tycker redan det mest valpiga är borta och hon är redan mer med och har mer kroppskontroll. Vi har kört klossen nu och Miso kliver på bra med bakbenen. Vi tränar mycket kontakt och hantering. Hon är ju inte den som gärna sitter still den lilla damen :-p.


I morgon ska vi jaktträna. Om det inte är för kallt så följer Peter och Miso med också, och då får vi kanske träffa syrran också. Wilma behöver verkligen få lite träning nu, det märks på henne att hon har uppdämda behov.


Sen måste vi gratulera duktiga Stina och Raiko som har tagit Lp2 med en klassvinst på 188 p. Bra jobbat!!! (Stina har också Wilmas brorsa Tengel).


Peter är ju för söt. Vi sitter och slötittar på Melodifestivalen och när två tredjedelar av programmet har gått så säger han "Ja Dolph är ju rätt så osynlig". Jag fick vänligt upplysa honom om att han Dolph inte är med i kvällens program. Är det det som kallas kvalitativ tv-tittning? :-)

 
ANNONS
 
Helena

Helena

13 februari 2010 13:42

Vågen går säkert fel....tänk va bra då har du oxå 1kg till godo;-)

http://holmstor.bloggagratis.se

 
helena

helena

13 februari 2010 20:22

Ja Tommy & Yra kommer kl 10.30 till krokisparkeringen. Kommer ni alla 4? Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Stina & Rö\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'tottarna

Stina & Rö\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'tottarna

13 februari 2010 21:47

Tusen tack för grattiset! :) Känns rätt gött faktiskt!

Tengel hakade som vanligt på som maskot o han gillar verkligen att åka på tävling när han får sitta i publiken, käka gratis godis = man slipper jobba för frolicen och bli klappad, klappad och åter klappad av folk å fä.... Sötnosen!

Miso verkar helt underbar!!! En riktig goding :)

http://www.tengel.dinstudio.se

 
Ingen bild

"Mojbjojj" i Sandv...

14 februari 2010 09:52

Fin liten dam...
mojbjojj längtar att få träffa... :)

 
Susanne o Pebbels

Susanne o Pebbels

14 februari 2010 14:39

Hahahah, Peter är ju bara för skön!!! En kommentar värd sin vikt i guld :-)

(Eh...väger en kommentar något..*host*, oavsett...härlig kommentar)

Jag ska på Spa nästa helg så om du kan ses på söndagen så kan jag på eftermiddagen, typ 15. Funkar det?

http://www.hundtraningen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se