karinochwilma

Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

Jaktträning i kärlekens tecken

Av karin - 14 februari 2010 14:51

I morse fick jag en hjärtformad chokladask av Peter  . Den ska vi kärleksfullt mumsa på sen .


Nu på förmiddagen träffade vi klanen Holm och Tommy med Yra och Julia för lite jaktträning. Peter och Miso var också med. Vi körde ungefär samma övningar som sist. Plus ett sök som Perra pulsade ut och lade. Bra att Perra och Peter fick lite extra motion när de letade efter den sista dummyn som hundarna redan hade plockat in och lagt i Tommys rygga  .


Det är så lätt att haka på de andra som har duktigare hundar. Men jag måste tänka på att Wilma faktiskt inte kan lika mycket och övningarna blir för svåra. Vi har ju bara jakttränat sedan i somras och inte så mycket. Måste tänka på det. Sen är jag kanske inte så noga eftersom jag inte har tänkt starta henne på något jaktprov, utan ser det mer som aktivering. Men jag funderar på om jag verkligen ska jaktträna med henne. Som det är nu tycker jag bara att hon är så trissad och stör med sitt pipande och skällande. Vi kanske ska vara med och bara passivitetsträna när det blir lite varmare?


I eftermiddag kommer Peters familj hit för att fira Peters födelsedag i förväg, och såklart hälsa på Miso för första gången.


Stort grattis till Susanne och Pebbles som tog sitt första 1:a pris i lk2 idag. Starkt jobbat tjejer!!!   


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG PÅ ER ALLESAMMANS!

 
ANNONS
 
Lizziemattenonline

Lizziemattenonline

14 februari 2010 16:27

En riktigt GOD och GLAD ALLA HJÄRTANS DAG önskar vi er !

Kramizar

http://icelolly.bloggplatsen.se

 
Helena

Helena

14 februari 2010 16:39

kom på nu att det är ju årsmöte på klubben imorgon och vi pratade ju om att vi skulle gå på det. är det imorgon Peter fyller så att du inte vill åka hemifrån då eller har du tänkt gå? Kram

Ps Såg nu att du beklagade dig på Peter förra året på alla hjärtans så jag antar att han är poppis idag då när du fått romantisk choklad Ds

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

14 februari 2010 22:22

Vad gulligt att få choklad av sin älskade... hoppas den smakade :-) Min gubbe valde att gå och baka med kärlek på Pågens istället :-(

Ha ha, ja det gäller allt att hålla räkningen på antalet dummiesar som hämtats in.

Hoppas Peter blivit ordentligt firad och att Miso charmat alla!

Kramizar

http://stadsflattarna.se

 
Susanne o Pebbels

Susanne o Pebbels

15 februari 2010 18:56

Tack och bock för gratulationer! Men som sagt, det var på håret ;P
Wilmenlund hade inte gillat Håbo Bro i söndags, det var militärövning nästgårds, en hund stack mitt under tävling med svansen mellan benen. Typiskt att det började smattra under platsliggningen bara. Det kanske påverkade att P satte sig, jag vet inte riktigt, men jag tror att det beror på att jag gick runt klubbstugan.
Rart av Peter att du fick alla hjärtans godis, själv fick jag ingenting ;P ...glömde bort att det var faktiskt, jag var så fokuserad på att bestämma om jag skulle åka till Håbo eller inte. Jag bestämde mig i sista stund. Påminn mig på söndag att jag måste berätta om ridhuskvinnan som jag tränat med.

KRAM

http://hundtraningen.blogspot.com

 
lotta  med Juni ,C0la

lotta med Juni ,C0la

15 februari 2010 19:56

vilken underbar alla hjärtans dag du hade..kärleksmums med kärleken är ju inte helt fel:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Lizziemattenonline

Lizziemattenonline

16 februari 2010 08:05

Åh vad mysigt att fira Alla Hjärtans dag med just Amors pilar, för jag antar att det var den typen av jaktträning ni ägnade er åt :-))))

Kramar från oss, som iaf försöker ta palla oss upp på en sån där pall där man ska ägna sig ( eller hunden då .. ) åt framdelsvändningar ;)))

PS Apropå pilar, så har jag förresten faktiskt varit på just den platsen/ängen i Schweiz där han Tell ägnade sig åt " pilkastning " ! DS

http://icelolly.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se