karinochwilma

Direktlänk till inlägg 3 mars 2010

Hälsningar från Lystra

Av karin - 3 mars 2010 12:59

Igår när matte och husse åkte iväg för att bli baristas så fick jag vara hos Miso med familj. Vi röjde runt rätt så rejält ett tag. Bäst av allt var när vi skulle gå ut och kissa. När Karin trodde att vi skulle gå in igen så smet vi iväg och försvann under gäststugan. Vi hörde iofs att hon ropade på oss, men ibland kan man ju låtsas att man inte förstår   . Karin tog till sist till fulknepet och skramlade med matburken, och det är ju en signal som vi faktiskt kan.


När vi hade hållit på ett tag så blev både jag och syrran jättetrötta. Vi fick sova bredvid Karin i Misos stora bia. Matte har inte så höga tankar om mig, hon trodde att jag kanske skulle vara lite orolig eftersom det var första gången jag sov borta. Men det var hur lungt som helst. Fast Karin tyckte att vi vaknade väl tidigt när vi gick upp med Peter 05.50 Då fick vi ligga i hennes säng istället, bara vi var tysta och snälla. Och det var ju riktigt mysigt. Tant Wilma låg också där och henne gillar jag även om Karin säger att mina ömhetsbetygelser är lite väl översvallande. Några såna vibbar har inte jag fått från Wilma?? .


Vi började såklart morgonen med att läsa tidningen. Väldigt bra bilaga om att turista i Stockholm.


Wilma hade blivit lovad att få träffa Mallis idag och få lite lugn och ro från syrran och mig ?!? Vi blev därför instuvade bak i bilen och så körde vi ner till Gerd och Lasse där vi träffade Posh. Vilken lite plutthund! Hon väger ju bara 3 kg och så säger de att hon är vuxen? Vi fick följa med en liten bit på promenaden eftersom det var kallt men soligt och fint. Det var väldigt spännande och mycket att upptäcka.Känner på mig att detta kommer att bli en kul plats i sommar. Mycket att lukta på och många kompisar att träffa.


  

Vi hittade några jättespännande kojor som man kunde krypa under. Jag sa åt syrran att inte kliva upp på en av dem, vilket hon naturligtvis var tvungen att göra. När hon sen hoppade ner så landade hon med huvudet i en snöhög. Hon såg för rolig ut, men skakade bara av sig och sprang efter Karin. Hon är tuff min syrra. 
Wilma blev så klart jätteglad att träffa Mallis, det är hennes barndomskamrat. Tycker hon bara hälften så mycket om henne som jag tycker om syrran så förstår jag att det är mycket  .


 


Jag och syrran gillade också Mallis. Sist vi träffade henne tyckte hon att vi var lite läskiga men idag blev hon riktig busig, drog in rumpan under sig och kutade som en galning. Miso sprang fram och skulle leka och när Mallis tog ett jättebusskutt mot henne så skrek syrran högt, fast Mallis inte ens nuddade henne. Syrran sa sen att det bara var utifall att det skulle ha gjort ont, hon har ju fått känna av hur det är att bli mosad av vår 30-kilos morsa. Hon är tuff min syrra...Sen åkte vi hem utan Wilma och då fick vi frukost (Karin tyckte jag var lite ouppfostrad som försökte ta hennes macka från köksbordet, hade jag bara varit lite högre och lite snabbare...). Efter att ha utforskat vad man kan ha en flyttkartong till var vi ganska trötta. Vilket Karin tyckte var skönt, för då fick hon också lite lugn och ro att jobba.


En flyttkartong är bra till mycket, förutom att slita den i småbitar så kan man
t ex att brottas i den.


Man kan låtsas att det är en båt.


Och så kan man ha den som en koja.


På eftermiddagen kom grannen över med sina två små tjejer. Först var den minsta tjejen ganska rädd för oss. Vi försökte att pussa henne i ansiktet och tala om att vi inte alls är farliga, men då blev hon ännu räddare. Sen när vi slutade med det då gick det lite bättre och till sist så var det vi som nästan ville bli av med henne.


Det var ganska skönt när hon gick. Nu ska vi ta oss en tupplur innan vi hämtar Wilma  . Och sen kommer husse och hämtar hem mig. Det ska bli skönt att få komma hem till matte (även om jag är en stor tjej och klarar mig alldeles själv borta!). 


Kramar från Lystra   

(syrran hälsar) 
ANNONS
 
Matte

Matte

3 mars 2010 16:38

Åh vilken stor tjej jag har och vad skönt att vi har Karin med familj!! Glöm nu inte att tacka så mycket för att du fick sova där så kanske du är välkommen tillbaka när Karin har glömt att du tänkte ta hennes macka!! Husse är på väg för att hämta dig så snart får vi träffas. Pussar från matte, Tina & Vilja

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Linn

Linn

3 mars 2010 16:55

Alltid lika härligt att få läsa om valpupptåg :)

http://hundlycka.blogspot.com

 
Helena

Helena

3 mars 2010 17:26

Ja hon kan väl inte ha ärvt glupskheten av mamma, eller? :-)

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
lotta  med Juni ,C0la

lotta med Juni ,C0la

3 mars 2010 18:45

vad underbara de är:)Kul att få läsa om deras upptåg:D

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Jessica

Jessica

3 mars 2010 21:10

Härligt att läsa om valparnas vardag och träning. Miso verkar vara en kanon trevlig valp :)

http://www.skeppartorps.se

 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

4 mars 2010 22:09

Härlig rapportering från Lystra... macktjuvsförsöket är säkert redan ett minne blott.

Skönt att det även nattetid fungerade så bra!

http://stadsflattarna.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se