karinochwilma

Direktlänk till inlägg 6 mars 2010

Kalasbra :-)

Av karin - 6 mars 2010 10:31

Tack för alla gratulationer! Jag fick en fantastisk och oväntad present av Peter. Jag ska få åka till Kålmården och klappa vargar. Jag tror jag nämde till honom när Helena hade varit där att DET var ju en bra present. Sen har jag glömt bort det. Men inte Peter, jag blev jätteglad. Han är så snäll min man.   


Gårdagen började med en promenad på morgonen, Peter gick med Wilma och jag anslöt lite senare eftersom Miso inte kan gå så långt. Men det är ändå så kul för nu börjar hon kunna hänga med på ett helt annat sätt. Det går faktiskt att promenera med henne i koppel och ta små promenader.Det var ju såklart intressant att få hänga med det stora hundarna. Igår träffade hon Valdemar tax för första gången. Han var väldigt intresserad, lite för mycket. Gamla gubben var lite gubbsjuk och tyckte att Miso var väldigt fin.Men han är ju snäll och knuffar man bara bort honom några gånger så fattar han piken. Miso har ju en helt ny värld att utforska, tänk när det blir barmark! Då kommer en helt ny värld till att uppdagas.Alla tycker såklart att Miso är jättesöt, och hon älskade att kravla runt allas fötter och lät sig lyftas upp och gosas med. Bäst att passa på, till sommaren är det ingen som vill lyfta upp henne i knä...


 


Hon har redan lika stora tassar som Wilma och snart så är hon nog högre också. Vad fort det går! Men jag tycker faktiskt att det är nu det roliga börjar, när de är mer vakna och kan hänga med på saker.


Miso, dryga 12 veckor och Wilma. Kolla tassarna!


I morgon så ska jag och Helena åka på valpkurs i Stallarholmen. Kul att träffa Anna igen och det ska bli så spännande att gå kurs med Miso.

 
ANNONS
 
Helena & co

Helena & co

6 mars 2010 10:57

Vilken härlig dag du fick och vilka härliga bilder från dagen!! Ja då har du ju nåt verkligen kul, mysigt, spännande och roligt att se fram emot......jag kanske hänger med, vem vet?!

Ja det ska bli så kul att åka på kursen imorgon. Vi ses i eftermiddag, kommer du förbi vid 14, eller? Vet inte om Susanne vill ha sällsis så hon hittar. Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Marion & Eim

6 mars 2010 15:58

Ååhh, vilken härlig present!
Vi ses imorgon på kursen, jag bytte kursdag, körde ihop sig lite med jobb. Ska bli spännande att träffa Miso.

 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

6 mars 2010 22:17

Vilken braig present. Jag tror minsann alla snart har varit eller skall få klappa vargar utom jag. Jag har nämnt detta för Anders, men risken är allt bra stor att han redan glömt bort det :-( Får väl ge honom lite fina små vinkar fram tills det är dags!

Vad roligt att du skall börja kursa med lilltjejen imorgon :-)

Kramizar

http://stadsflattarna.se

 
Matilda

Matilda

7 mars 2010 09:23

Kul present att få åka och klappa vargar :) Och vad söt Miso är, blir ju riktigt valpsugen ;)

http://www.goldenliv.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se