karinochwilma

Direktlänk till inlägg 31 mars 2010

Idag har jag plockat fågel

Av karin - 31 mars 2010 13:53

Helena hade tinat en duva dagen till ära och jag och syrran fick prova på hur det är att bära på fågel. Att jag kan apportera fågel visste jag redan, för i morse när vi var på promenad så hittade jag en jättedöd fågel som jag glatt tog i munnen. Matte såg inte så lycklig ut men jag fick godis och beröm samtidigt som hon sparkade ut den bland stenarna längs vattnet. Jag tyckte att den var jättespännande och sprang dit för att hämta den igen, men då tyckte inte matte att det var någon bra idé eftersom den nästan var uppäten sedan innan. Så Lasse hjälpte henne att kasta ut döingen på isen. När vi gick tillbaka lite senare så sniffade jag upp den där på isen. Isen höll inte för att gå ut och hämta den, vilket matte också påpekade. Men man måste ju testa! Matte muttrade något om att lydnaden kanske inte är den bästa men näsan är det inget fel på i alla fall.


Duvan var i alla fall också väldigt spännande. Lystra fick försöka först och var jätteduktig. Jag var lite tveksam och sniffade lite först.
Duvan hade börjat att tina lite och det var perfekt att peta tänderna med de där fjädrarna. Men sen fick jag ganska bra kläm på det med hjälp av några gummisnoddar.Matte ville ju att jag skulle komma till henne med den men jag hade en bättre idé.


 


Varför inte gå in och tillaga den på en gång?!?


Efter bekantskapen med duvan så gick vi hela gänget på skogspromenad. Det var någon som frågade om vi var ett hunddagis :-) Det var kul att rejsa runt i skogen, så länge inte mamsen manglade oss. Men då hon kommer nära så skriker jag så mycket jag kan och då lugnar morsan ner sig. Men Lystra hon låter sig mer än gärna manglas, hon kanske är van.


Eftersom jag var ute och busade med Wilmas kompisar i morse och sen gick promenad med familjen Holmstorp så är jag ganska utslagen nu. Jag tror att jag måste snacka med matte om att hon köper en nya bia till Wilma för det börjar att bli trångt nu för en stollare och två flattifnattar :-)


Wilma, Lystra och Miso


Nu är det som bekant snart påsk. Hoppas ni alla får riktigt stora påskägg med något smarrigt i. Jag gör mitt bästa för att vara matte till lags, igår bar jag t ex runt på hennes tofflor så att hon skulle veta var hon har dem (klagar hela tiden på att de är försvunna?!).


GLAD PÅSK!

 
ANNONS
 
Helena

Helena

31 mars 2010 15:36

Söta tålmodiga tant wilma.

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Ellen & Nelson

Ellen & Nelson

31 mars 2010 16:36

Vad söta dem är när de knölar ner sig alla i den lilla biabädden

http://racerflatten.webs.com

 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

31 mars 2010 23:23

Tänk att Miso & Lystra greppar vilt oxå som ingenting. Kul att Miso visat att näsan oxå är ordentligt påkopplad.

En Bia modell XXL behövs inte nu men snart nog. Goa är de all tre där de knör ihop sig :-))))

GLAD PÅSK!

Kramizar

http://stadsflattarna.se

 
Lisa & Röja

Lisa & Röja

1 april 2010 11:52

Snyggt jobbat syster yster och glad påsk!!
Puss från syrran Röja:-)

http://lisashundblogg.blogspot.com

 
Annica

Annica

1 april 2010 19:06

Ser ju bra ut ju!! Ett tips när valpar ska apportera duva (som släpper mycket fjädrar vilket kan vara lite obehagligt) är att trä en nylonstrumpa över den innan apporteringen börjar. men tjejerna verkar ju klarat duvan fint, värmer kennelmmamans hjärta ;-) Glad Påsk!

http://www.ryegates.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se