karinochwilma

Direktlänk till inlägg 17 maj 2010

Nu har mobilen pajat också

Av karin - 17 maj 2010 22:11

Det är tydligen så det ska vara nu . Tur att man är en samlare. De två första mobilerna som jag försökt att återuppliva ville inte. Men min gamla hederliga nokia som man, hör och häpna, nästan bara kan ringa på - den fungerar alltjämt  .


Min söta lilla stollare, världens bästa knasboll. Hon vill gärna vara ute hela tiden och eftersom hon nöjer sig med att ligga på sin bergshäll så får hon vara det. Ibland får hon för sig att jag ska kasta boll till henne. Då hör jag dunset från bollen som hon slänger upp på förstukvisten och sen sitter hon och råstirrar på den utan att säga ett knyst. Hon kan sitta hur länge som helst utan ett pip. Tänk om hon kunde koncentrera sig så bra på annat.


Ibland drar hon en repa över till grannen och idag när jag tittade ut genom fönstret i arbetsrummet som vetter mot grannen såg jag Wilma på Evas solsäng, med alla fyra benen rakt upp i vädret medans hon blev kliad på magen. Den hunden vet vad njutning är! För att vara en enmanshund (som det sägs att tollare är) så är hon hon väldigt social och älskar alla. Speciellt om det bjuds på lite kel.


Miso har varit hos Helena och jag vet inte vad hon har gjort med henne för Peter fick släpa ut henne i kopplet för kvällskissning. Lealös har fått ett nytt ansikte. I morgon kommer Lystra hit så då är friden över. Hoppas det blir fint väder även i morgon, idag invigde jag shortsen och hittade ett par vitblå ben som inte sett sol på väääldigt länge.  

 
ANNONS
 
Helena & co

Helena & co

17 maj 2010 22:40

Nu har jag iallafall lagt fram en laddare! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Helena & co

Helena & co

17 maj 2010 22:42

Det är ett hårt jobb att vara trädgårdsmästare :-) Imorgon är det kanske du som får hjälp av två väldigt "hjälpsamma" flatvalpar! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Lisa & Röja

Lisa & Röja

18 maj 2010 20:05

Låter inte som din bästa tid detta år:-) Ang FART-testet kan jag bara lördag och har anmält mig till lördagen, hoppas att få se så många kullsyskon som möjligt! Röja kan gärna rycka in som trädgårdmästare, hon är super-duper på just trädgårdsmästeri:-)

http://lisashundblogg.weebly.com

 
lotta

lotta

19 maj 2010 13:41

hihi blekblå ben finns det här i dalarna också...jösses, fick en chock när jag kom ut på gården och tittatde ner på dem;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Birgitta & Lizzie

Birgitta & Lizzie

19 maj 2010 20:16

Va bra ni har det du och Helena som har extrahjälp i trådgår´n :-)))) och om det här med teknik kan man ju bara säga att den är underbar ... så länge den fungerar ;)))

Nu är der iaf vår på riktigt, för nu flyter kartongen *s* och tom vindinstrumenten fungerar ... iaf än så länge .. *harkl* !!!

KRAAAAM
PS Till Husbacka ska INTE flytta ... DS

http://icelolly.bloggplatsen.se

 
Annica

Annica

21 maj 2010 00:16

Mina ben är vitblå och så dekorerade med massa snygga åderbråck :( Ska mycket till innan jag visar mig i shorts..

http://www.ryegates.se

 
Anna

Anna

21 maj 2010 11:23

Hej på er!
Kan se Wilma framför mej! Vår grannes hund har börjat med otyget att skälla så fort han är ute(varje minut), vilket innebär att Cliff hoppar upp och tittar...Hoppas ni mår bra, både brorsan och du! Kram Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

24 maj 2010 14:08

Hoppas det räcker med oturen för ett bra tag framöver nu.

GoseWilma... gäller att passa på när tillfälle bjuds :-)

Shorts är inte att tänka på här... får nog först bli några besök i kärringgrillen först.

http://stadsflattarna.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se