karinochwilma

Direktlänk till inlägg 13 juni 2010

Miso är stor tjej

Av karin - 13 juni 2010 23:41

Miso 6 månader, 21.4 kg (kolla benen). Wilmenlund är en plutt.


Nu är Miso en stor lillasyster, på många sätt. Miso är lååång och låååångbent och har ingen styrsel. När jag skulle fota dem nu ikväll så for benen längre och längre ut. Hon ser för rolig ut.


Första månaderna när vi hade fått hem Miso så ville inte Wilma vara med oss när vi kollade TV på källarplanet. Stackars Wilma gillar inte kompostgaller som skramlar därför att en liten valp står och hoppar upp mot det?! Förr höll Wilma ett så stort avstånd hon kunde från valparna. Nu lägger hon sig mitt bland dem. Kollar så att de har tvättat stjärten och luktar igenom efter fästingar.


Förr hade Miso lite respekt för henne och slickade Wilma i mungipa för att fjäska. Numera försöker Miso få igång henne för lite bus, genom att bita på henne och slå med tassarna. Ibland ställer Wilma t o m upp och tramsar lite tillbaka. Förutom bästa kompisen Mallis så brukar Wilma inte göra det med någon annan hund.  

 
ANNONS
 
Anna

Anna

14 juni 2010 11:10

Vilken kanonbild på syrrorna! Skönt att Wilma är en så snäll storasyster, men vad liten hon har blivit!
Kram Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

 
Annika

Annika

14 juni 2010 15:33

JA oj vad tiden går.. men visst är det kul när bebisarna blir lite större å man kan jobba lite mer å lajja lite mer.. Här hemma har vi oxå mera mysgropar å Donna & Nikki har värsta lekrundorna ute.. Nikki kämpar fortfaranade för att få igång Pluto och ibland så så kutar han en liten vända oxå, men han börjar bli väldigt gammal och gubbig nu... Ja miso har verkligen blitt en stor tjej å visst är det skoj när de jänglar om kring på deras kalvben där baken inte riktigt följer med.. Nikki har ialla fall en förmåga att glömma baken=)..
Kram från kans!!!

http://annikasvovvar.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se