karinochwilma

Direktlänk till inlägg 14 juni 2010

Det är lätt att glömma bort

Av karin - 14 juni 2010 09:36

Skulle tömma min systemkamera som jag inte har använt på länge och hittade bilder från i vintras.


Så här såg det ut då:


 Svårt att tro när det nu ser ut så här:


   

Peter och Wilma (ja hon är faktiskt där i höggräset) på jaktträning förra torsdagen.Men det var även då det såg ut så här:


   

Miso 8 veckor.Nu ser det ut så här:


Mallis, Miso och Wilma.


Idag är Mallis hos oss för hennes dagmatte/husse är ute på kryssning. Jag hämtade upp henne i morse och det blev lite annorlunda än hon är van vid. En rask promenad, lite lek vid badet och sen en rask promenad hem. Förhoppningsvis så kan vi ta en skogspromenad med Helena och hundarna lite senare. Skönt att kunna släppa dem i skogen och bra för Mallis att få kuta bort några gram. Miso har gjort sitt bästa att aktivera henne genom att släpa runt och fresta med sitt stora tuggben och sen rusa runt som en galning. Mallis stod förstenad och väntade ut tills stormen bedarrat. Nu har jag lekt lite hundsalong och tagit bort tandsten och klippt klor på Mallis.


Ha den bra dag! Snart är det semester :-)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria&Texas

14 juni 2010 14:03

Vilka härliga då och nu bilder! Roligt att se:)

 
Birgitta & Lizzie

Birgitta & Lizzie

14 juni 2010 15:59

Om du inte hade skrivit att Wilman satt i gräset så hade man ju inte sett henne ;))) men det hade ju varit skoj att se en sån där " växa-film " när Miso på rekordtid passerar syrran :-))
Förresten så undrar Lizzie om ni ska byta båt till en modell med doghouse med *fniss* !??

Kramizar

http://icelolly.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Bloggerskan

14 juni 2010 19:37

Maria, det hade varit roligt att se Texas på FART-testet. Fotade ni eller filmade? Annica sa att det gick jättebra för alla valparna, kul!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se