karinochwilma

Direktlänk till inlägg 8 juli 2010

Yes! sa Vilja

Av karin - 8 juli 2010 22:45

...eller vi kanske ska säga gäss!


Vilja tyckte att det var hennes joglar och sa till valparna som ju var ganska nyfikna. Men ingen fick mycket mer än lukta på kanadagässen innan hamnade i min frys. Wilma fick undersöka en gås när jag kom hem med dem. Hon har ju varit ganska skeptisk till vilt, men detta var spännande. Kanske det går att få henne lite mer intresserad. Vi tränar ju apportgrepp med allt möjligt så det kanske inte är omöjligt.Helena har via en granne fixat gässen. Valparna får ju inte ta dem på ett tag, i alla fall inte Miso förrän hon har lärt sig ta saker ordentligt i munnen och lämna ifrån sig.Vi har fortfarande inte tränat så mycket i värmen, men nu har jag äntligen semester på allvar så nu ska jag försöka bli lite mer strukturerad. Jag körde lite stadga och dirigeringar häromdagen. Det märks både med fördel och nackdel att vi har legat lågt i träningen. Vissa saker verkar vara totalt bortglömda, medans andra saker har mognat och helt plötsligt fungerar.


Miso 7 månader i grodstil.


Miso sitter skräddare.


Som flera av er påpekat så kommer det nog ta tid för Miso att växa i kroppen, och jag tror även att hon kommer att vara barnslig länge. För min del är det en omställning från att ha en snabb liten vessla till tollare. Alla hundar blir ju en ny erfarenhet som måste hanteras olika, och jag tror än mer när man byter ras.

 
ANNONS
 
Agge

Agge

9 juli 2010 10:31

Otroligt vig är hon då i alla fall, varesig det gäller grodstil eller skräddarstil he heee. Här ligger de mest utslagna på golvet nu, inte för att vi har tränat men vi har börjat promenera igen. Pommac har fått följa med på sin andra skogspromenad. Han blev jätteträtt, men det är klart, hinna med Tyra på alla svängar, samtidigt hålla reda på mig he heee......

Nåja, vi tog det lugnt det var ju härligt väder och så länge man gick eller rörde på sig så nappade inte myggen i alla fall. Tyra fick dock en massa "fripassagerare" i form av mygg. Pommac någon enstaka?????

Kram och ha en skön semester

/Agge

http://www.nogg.se/tyra

 
Helena & co

Helena & co

9 juli 2010 11:30

Ja det ska verkligen bli så skönt med semester. Det känns som om jag bara har jobbat och jobbat nu ett tag och vare sig hunnit eller orkat med särskilt mycket hundträning mer än deras fysträning (promenader) som de ju måste ha. Jag har börjat packa hundgrejorna och planerat vad vi skall träna på nu på semestern för nu ska det bli hårdkörning med både det ena och det andra :-) Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Linn

Linn

9 juli 2010 11:32

Så där sitter Nässlas syster också: http://hundlycka.blogspot.com/2009/08/thisbe-kontrar.html

Jag tycker Nässla har vuxit i sig den senaste månaden (då hon också löpt för tredje gången), då hände verkligen massor, både mentalt och fysiskt. Så det är bara att ha tålamod :)

http://hundlycka.blogspot.com

 
Susanne o Pebbels

Susanne o Pebbels

9 juli 2010 17:47

Vad stoooor Miso har blivit, det syns så bra när Wilmenlund sitter bredvid :)

Är ni hemma i helgen? Jag tänkte åka till klubben och köra lite agility på kul (om det inte är för varmt), lust att mötas upp?

Kram

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

11 juli 2010 22:00

Ha ha... så där sitter Beck fortfarande och han är snart 16 månader. Är som sagt vad inte lätt när dom är lite långbenta. Förhoppningsvis "rättar" dom till sig när det kommer lite mer muskler på plats.

Kramizar

http://stadsflattarna.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se