karinochwilma

Alla inlägg under juli 2010

Av karin - 2 juli 2010 09:47

Miso har haft sin premiärsegling. Lite bökigt tyckte hon först att ta sig i och ur och runt på båten. Men efter några dagar så började hon få in rätta knycken. När vi köpte nya båten och jag hade börjat bearbeta Peter för att köpa en till hund så sa jag lite skämtsamt att den nya hunden skulle ligga jättebra i stickkojen. Miso verkar ha fattat galoppen för hon gick och lade sig där självmant, t o m under seglingen :-)



Som aktivering har vi gjort några närsök och lagt spår. Wilma är otroligt duktig på att spåra. Fast det blåser och över kala berghällar och torr mossa så går hon klockrent och bestämt. Ibland undrar jag om hon inte kommit fel, men hon är så säker och kommer rätt. Det är bara att lita på att hon löser problemet.


Första spåret med Miso förstod hon inte så mycket, men det var nog för att vi hade gjort närsök dagen innan. Men jag lade ett spår till strax efter och då hade polletten trillat ner. Lite för ivrig och galopperade de första metrarna. Men hon har ingen dum näsa hon heller utan letade fint upp leksaken. Nu när hon har fattat är det bara att göra det lite svårare så hon får jobba lite mer med nosen.


Finns det hjärterum, finns det stjärterum. Lite syskonmys under gång.


Wilma njuter av båtlivet.


Fyllehund.


 

Man måste ju ha koll även om sittbrunnstältet är på.


  En egen plats för hundarna.


  Husse och Wilma samtalar över ett glas vin.


  Hunddagis på Huvudskär. Peters föräldrars hund är med också.


Hoppas ni får en trevlig och solig sommar!


Kram

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Ovido - Quiz & Flashcards