karinochwilma

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2010

Vad vill ni läsa om?

Av karin - 29 augusti 2010 18:34

Igår började jag min kurs i tidnignsdesign. En av uppgifterna är att göra en egen (fiktiv) tidning. Inte trycka eller göra klart, men idémässigt och innehållsmässigt ha en uppfattning om vad den ska handla om.


Jag tänkte (kanske föga förvånande) göra en tidning om jakt/jaktträning. Eftersom säkert 85% av de som tränar hund är kvinnor så tänkte jag mig att målgruppen för tidningen är kvinnor, intresserade av hundträning och kanske framför allt jakt och bruks. Det finns hundtidningar och det finns jakttidningar, jag tänkte mig en kombination av dessa. Mattnyttig, inspirerande och med en kvinnlig touch  .


Innehåll:

Intervjuer och reportage om hundförare/jägare

Tips på bra träningsprylar/hundprylar

"Modereportage" med hundförarkläder

Instruktörens sida med övningstips

En kock som ger recepttips

...

Har ni några förslag på vad ni skulle vilja läsa om?

 
ANNONS
 
Agge

Agge

29 augusti 2010 19:10

En jättebra idé!!! Skulle önska du gick vidare med den!!!

Ska fnula lite på förslag till innehåll!

Kram

/Agge

http://www.nogg.se/tyra

 
Ingen bild

Lisa & Röja

29 augusti 2010 21:00

Vilken spännande uppgift, hoppas att tidningen snart kommer ut;-) Ska som Agge täna vidare. Kul att Träningen går bra med både Wilma och Miso. Hoppas vi ses på lördag!
Kram
Lisa & Röja

 
Linn

Linn

29 augusti 2010 21:13

Den tidningen vill jag läsa! Tycker du har fått med det intressanta, kanske någon rasspecial då om utvald jaktras?

http://hundlycka.blogspot.com

 
Kartongruffhäxan ...

Kartongruffhäxan ...

30 augusti 2010 08:12

Den tidningen ser vi fram emot !!!
Spännande ! Även jag ska grunna om jag kan komma på ytterligare mer än det braiga du redan nämnt :-))

Kramizar från Blondie med antagligen lika naturligt "blonda" matte ;-)))

http://icelolly.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Maria&Texas

30 augusti 2010 11:21

Vilken bra idé! Den tidningen vill vi ha i verkligheten, skulle köpa den direkt!

 
Karin, Wilma och Miso

Karin, Wilma och Miso

30 augusti 2010 12:38

Rasspecial är bra, det tänkte jag beskrivning av olika jakthundars arbetssätt
Sen kom jag på
- Fråga veterinären
- hundgympa - hur man håller sin hund i god form, lättare massage och streching
- Friskvård

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

8 september 2010 22:53

Gud vad kul... hoppas som alla andra att den blir verklighet en vacker dag.

- Tecknad hundserie?

http://stadsflattarna.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se