karinochwilma

Direktlänk till inlägg 16 november 2010

Vilken dag!

Av karin - 16 november 2010 21:45

Vaknade med huvudvärk. Gick en timmeslång promenad med alla hundar. Upptäckte när jag kom ut på gatan att det var snorhalt, och jag hade inte mina älskade Icebugs. Det blev lite spännande, men alla tre hundar skärpte till sig efter att fått en liten förmaning. De gick jättefint tills jag kunde släppa dem i skogen. En som skötte sig mindre bra var Wilma.


Under promenaden kom då och då en doft av bajs (människa tror jag), jag misstänkte min vana trogen Miso. Wilma hade jag efter ett tag i koppel så hon gick bredvid mig hela tiden. När jag kollade in henne lite närmre så upptäckte jag att hon var helt kletig på ena sidan . Det blev dusch när vi kom hem.


Vid det laget hade jag börjat få en migrän, så det blev soffan och täcke. Miso och Lystra tyckte det var riktigt mysigt och lade sig ovanpå mig. Kanske inte mitt val, men bara de låg stilla så gick det bra. Lystra knölade in sig bakom min rygg och snarkade högt . Den fina dagen försvann i ett töcken.


När jag vaknat till så släppte jag ut hundarna på tomten. Efter ett tag när jag kom ut så var Wilma på fel sida av stänglset!!! Hon kom snällt när jag ropade in henne, men hon luktade skit!!! IGEN!!! Andra sidan helt nerkletad 


Jag gick runt hela tomten för att hitta om det var något hål under stängslet. Längst ner på baksidan är en mur som är lägre än stängselt. Skutt, skutt så var Miso och Lystra utanför! De drog iväg och jag hämtade kopplen för att hämta tillbaka dem. Under tiden hade Miso kommit tillbaka, men Lystra stod på andra sidan muren och pep. Då var det tydligen svårt att komma över igen. Kan ha varit där Wilma kom över. Nu har jag i alla fall försökt täppa igen de få hålen som var och barrikerat muren så att de inte ska kunna hoppa över. Wilma fick en andra dusch och var ganska olycklig över det. Gissa om jag tog hänsyn till det...!


Hoppas på bra väder även i morgon, känns som om man behöver alla små ljusglimtar man kan få nu.

 
ANNONS
 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

16 november 2010 22:18

Vilken skitdag!

Börja med huvudvärk och sedan en massa huvudbry på det :-)

Vad bra att du redan nu upptäckte att det fanns en "smitlucka"... så att inte friheten blev så långvarig!

Hoppas du mår bättre nu.

Kramizar

http://stadsflattarna.se

 
Ingen bild

Stina & Rö'tottarna

17 november 2010 11:56

Grattis till Misos anlagsprov!!!!

Kör du inte viltspår med Wilma?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se