karinochwilma

Direktlänk till inlägg 12 december 2010

Vår egen lilla Houdini

Av karin - 12 december 2010 20:12

I natt provade jag tipset om att sätta en T-shirt på Wilma. Peter offrade en tröja och vi klippte hål till bakbenen och knöt den tajt på ryggen. Det gick bra mestadels av natten. Jag har svårt att sova ändå eftersom jag hostar så mycket. Men inpå småtimmarna somnade jag sött, när jag sen vaknade låg Wilma bredvid mig NAKEN. Wilma är som en orm, hon kan ta sig ur selar och allt möjligt. T-shirten var förmodlien a piece of cake.


Idag har hon fått fortsätta att ha struten på sig. Hon börjar kunna hantera den riktigt bra och har t o m fått användning av den. När det låg godsaker på golvet kunde hon ställa tratten över så att Miso inte kom åt dem. Där under tratten kunde hon själv äta ostört :-)


Nu provar jag en ny variant. Har slaktat ett par av mina strumbyxor. De går en bra bit upp på magen, och även om de glider ner lite så verkar det som om de stannar ovanför ärret. Vi får se hur länge det håller. Wilma är måttligt förtjust. Helt plötsligt kunde hon inte gå själv längre, hon ser ut som hon har gjort i byxan och står helt bredbent och stilla :-)


Husse, det är faktiskt inget att skratta åt!


Igår var jag på kursavslutning för min tidningsdesignkurs. Den har tagit upp både formgivning av dagspress och magasin. Slutuppgiften var att göra ett omslag och 5 sidor inlaga på det magasin vi har jobbat med hela tiden. Jag har ju "skapat" ett magasin som ska handla om "hunden i arbete". Den riktar sig till största delen till kvinnor som tränar hund av något slag. Jakttidningar generellt tycker jag riktar sig mot män, det är mycket gröna kläder, vapen och själva jakten. Inte så mycket hundträningen och hur man lägger upp den.


Det lustiga är att jag helt nyligen faktiskt hittade en ny tidning med nästan den inriktning jag har tänkt mig, men den kändes fortfarande ganska maskulin, rörig och trist.


Jag är riktigt nöjd. Jag har jobbat jättemycket på de uppgifter vi har fått i kursen, har velat lämna ifrån mig så bra som jag bara har kunnat i den tidspress som har varit. Igår på avslutningen fick jag bara lovord på det jag visade upp. Läraren sa att hon inte alls är intresserad av hundar, men att hon faktiskt skulle kunna tänka sig att läsa/bläddra i min tidning. Måste ju vara ett gott betyg! :-)


Hemskt med terrordådet på drottninggatan. Jag var alldeles i närheten där igår, strax innan 17.00 Jag tror klockan var 16.50 när jag gick över hötorget och ringde Peter för att åka hem. Känns overkligt att ha varit så nära. Jag märkte dock inget alls. Jag måste ha hunnit ner i tunnebanan och på tåget precis innan bomben utlöstes. Man kan ju hoppas att det är ett dåd av en ensam störd människa, att det inte är en större organisation eller nätverk bakom. Det här är inte en utveckling vi vill ha i Sverige!

 
 
Helena

Helena

12 december 2010 22:32

Nej fy va obehagligt att du precis hade gått förbi där det smällde. Det är verkligen som vi pratade om förut (med tanke på hajarna i Sharm) man lurar olyckan många gånger, det gäller att inte vara på fel plats vid fel tidpunkt bara.
Nej, vi sa i lördags att det nog inte blir någon träning nästa helg utan att vi gör uppehåll tills efter nyår. Tänkte höra med dig om Lystra kan vara hos dig på torsdag denna veckan och ev tisdag? Kram och pussa sötWilma från oss, ja Miso också förstås ;)

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

12 december 2010 22:56

Grattis till ditt arbete med tidningen... roligt att få så positiv feedback.

Stackars Wilma, men snart får hon vara fri från alla hemska "påhitt"... skönt att allt läker som det skall.

Vi är jätteglada här nere att du inte var på fel plats på fel tillfälle... usch ryser bara av tanken. Ja måtte detta bara vara en engångshändelse!

Ha en bra vecka på er alla!

Kramizar

http://stadsflattarna.se

 
Annica

Annica

13 december 2010 17:54

Försökte med t-shirtvarianter och olika lindor på Festis då hon hade eklampsi, fungerade inte!! de är liksom för smarta och för "åliga" för sånt..Fundera på sån munkorg i plast ;-) Mmm, vad ska man säga om terrordådet?? Tragiskt. För alla.

http://www.ryegates.se

 
Annika o Diesel

Annika o Diesel

14 december 2010 17:56

Vilken tur att du kasterade nu innan hon hann bli riktigt dålig! När D tog bort kulorna hade han en krage på sig som ser ut badring som de har runt halsen. Den är blå och uppblåsbar. Jag köpte den på Nacka Djurklinik. Kanske det skulle kunna vara något för W? Men det funkar kanske bra med strumpbyxorna?
Va kul att gick så bra på din kurs. Du får ta med dig tidningen nästa gång vi ses så man får kika!

http://www.annikashundar.se

 
Birgitta & Lizzie

Birgitta & Lizzie

19 december 2010 08:43

Attans att det blev en Naken-Wilma :-(( men det förenklade väl iaf arbetsfördelningen inför Lucia, eftersom dom med strut inte brukar få bli Lussebrud, åsså fick ni välan sjunga för den mörka damen och låssas att det var hon som kom från Cyrakusa, eller hur det nu stavas ... *harkl*
Fast apropå att glömma så har jag julstädat och hittat ÅNK-mejlet som nu är utlagt i en långsam repris :-)))

Ha en sköööön fjärde advent !!!

http://icelolly.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Ovido - Quiz & Flashcards