karinochwilma

Direktlänk till inlägg 30 januari 2011

Lyxigt med inomhusträning

Av karin - 30 januari 2011 14:49

Igår var iväg och tränade i en ny inomhuslokal tillsammans med Helena, Susanne, Annika och hundarna. Jag tog bara med Miso denna gång. Det var ytterligare en ny miljö för Miso och nya hundar. Hon hade lite svårt att fokusera emellanåt då Annika kastade trä- och metallapporten. Det var väldigt spännande. Men på det stora hela var hon jätteduktig.


Jag begränsade oss til att göra saker hon kan ganska bra. Jag fick backa i apporteringsträningen och bara köra greppa och hålla, det fixar hon väldigt bra. Körde även en del ställande under gång (jag backar med henne framför mig). Jag har lagt på kommando och det fungerar riktigt bra. Jag kan kommendera henne och backa 2-3 meter ifrån henne utan att hon kliver framåt.


Vi tränade också på att "bli stående" trots att jag gick runt och kastade saker runt henne. Även det gick bra.


Eftersom jag bara hade en hund med mig så blev det en hel del burträning också. Miso ligger tyst och snällt kvar fast burluckan är öppen.


VECKAN SOM KOMMER

Jag ska att träna appellens apportering, utomhus

Fortsätta med ställande under gång

Arbeta med fällkniven ligg-stå (försöka få till några bjudanden)

Göra vändningar till höger och vänster

Träna mer lek


Ikväll ska vi iväg och ridhusträna jag och Wilma. Eftersom vi var på jätttetrevlig middag hos grannarna igår och jag bara har somvit i 4,5 timmar in att så ka jag försöka mig på en tupplur nu innan.

 
ANNONS
 
Annika, Diesel o Indy

Annika, Diesel o Indy

30 januari 2011 18:52

Super tack för igår!! Ser fram emot nästa gång! Kram

http://annikasvardag.bloggplatsen.se

 
Helena

Helena

31 januari 2011 08:56

Tack själv. Du behöver inte stressa med det om du har mycket att göra. Vore bara kul att se om det såg bättre ut än det kändes :) Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se