karinochwilma

Direktlänk till inlägg 28 februari 2011

Varför vill ingen betala för att jag bloggar?

Av karin - 28 februari 2011 21:19

Såg på nyheterna att tjejerna som modebloggar tjänar bra på annonsörer. Jag har nog valt fel ämne... Inte är jag så extrem heller som många av dem verkar vara. Skrämmande vilka ideal de förespråkar en del av dem. Man kan ju bara hoppas att det är lite självsanerande så att läsarna och annonsörerna väljer bort de mest extrema.


Den här bloggen har lite ojämna uppdateringar. Jobbar mycket även denna vecka, så det finns inte så mycket att skriva om. Vi kör några små microträningar på kvällen. Miso har blivit riktigt snabb på lägganden, även om hon fuskar lite med fällknivsmetoden. Ibland hamnar benen lite hur som helst. Jag har valt att lite omväxlingsvis belönat snabba lägganden och fällkniven. Snart får jag börja höja kriterierna så att det blir både rätt och snabbt.


Jag har inte märkt så mycket av löpet, men det kanske beror på att vi inte har tränat allt för mycket och den enda nya jag har gjort är just läggandena. Annars har vi bara tränat lite på gammal skåpmat. Ställanden, backa, positioner. Ärligt talat så längtar jag väldigt mycket efter våren nu, och har inte haft någon jättelust att träna utomhus. Det är svårt att hitta bra ställen att vara på som inte är för mycket snö eller snorhala. Men eftersom jag har bestämt att våren ska komma i mitten av mars så är det ju inte så långt borta nu innan vi kan börja vara ute mer ;-)

 
ANNONS
 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

28 februari 2011 21:41

Jag läser hellre din blogg Karin!
Maila ditt konto så kan jag väl alltid sätta in ett bidrag :-)

Våren, ja den är vi nog många som längtar efter!

http://stadsflattarna.se

 
Annika, Diesel o Indy

Annika, Diesel o Indy

1 mars 2011 07:39

Så det har du bestämt! Då ser jag fram emot vår om två veckor då. :D

http://annikasvardag.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se