karinochwilma

Direktlänk till inlägg 10 mars 2011

Puh!

Av karin - 10 mars 2011 21:55

Tre intesiva jobbveckor har det varit. Denna vecka skulle jag ha jobbat hemifrån, men det blev inne i stan nästan hela veckan. Wilma har varit hos G&L och Miso med mig. Hundträning = 0, tyvärr. Känns som om vi har lite att ta igen. Miso som är inne i höglöp är väl inte helt allert i alla fall så det var tur i oturen att det var dessa tre veckor det har varit hektiskt.


Jag har gjort så varje morgon och kväll när vi har varit inne i stan, att jag har gått från Slussen, igenom hela stan till Vasastan. Miso börjar att kunna rutinera. I bussen lägger hon sig direkt. Idag när vi kom fram till kontoret, gick hon fram till rätt port och väntade på att jag skulle öppna. Hon kliver in i den gamla trånga och antika hissen, med galler och järndörr och sätter sig. Och i morse när folk droppade in vartefter, var hon gladare än vanligt och hälsade överväldigande på de som brukar gulla lite mer med henne.


Från och med nästa vecka hoppas jag att det blir nästan uteslutande hemmajobbande. Då kan jag vara ute på dagarana och jobba lite längre när det blir mörkt istället. Hoppas det här regnet gör att snön försvinner snabbt. Ser fram emot att kunna träna lite bättre och lägga spår. Tanken är att vi ska försöka ta viltspårchampionatet i vår.

 
ANNONS
 
Agge

Agge

11 mars 2011 06:24

Full fart ser jag! Kul att det börjar vända på träningen och att du hittat rätt!!! Det är så individuellt vad hunden behöver för "trigger" och som funkar, när man väl hittat denna då går allt på räls!

Ha en skön dag!

/Agneta

http://www.nogg.se/tyra

 
Helena

Helena

11 mars 2011 21:20

Kommer ni imorgon?

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

12 mars 2011 19:00

Ibland (tyvärr) måste inkomst gå före fritidsintresse!
Miljöträningen som Miso får är super... träning det med!

Viltspårschampionatet kommer ni att fixa galant... det vet vi!

Kramizar

http://stadsflattarna.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se