karinochwilma

Direktlänk till inlägg 27 mars 2011

Ridhusträning

Av karin - 27 mars 2011 22:28

I helgen har vi varit i Sandviken och firat min svägerskas 50-årsdag. Fantastiskt god mat och trevligt att träffa familj och vänner. På lördagen firade vi dessutom brorsbarnets 21-årsdag med tårtkalas. Mysigt och gott. Har dessutom hunnit med att fixa hemma hos mor. Fullt upp hela helgen alltså och nu är jag ganska trött.


Någon annan som är trött är Miso. Ikväll fick hon följa med på ridhusträning. Wilma har haft fullt upp hela helgen med att hålla koll på mors katt. Lilla Missan har tuffat på sig allt mer och nu spatserar hon runt i lägenheten. Wilma kan inte tro sina ögon och vet inte om hon ska hålla sig nära eller långt bort i från katten. Eftersom hennes två hjärsceller har fått arbeta för högtryck hela helgen så tog jag bara med miso till träningen.


Även Miso var lite seg idag, så jag ställde inga högre krav på henne. Det var ju dessutom andra gången i ridhus, så miljön är lite ny. Platsliggningen gick i alla fall strålande bra   När vi kom hem somnade hon djupt och ligger nu och drar stora tunga timmerstockar. Vi får vila upp oss efter helgen och ta nya tag i veckan.

 
ANNONS
 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

27 mars 2011 22:49

Klart ni är trötta efter en sådan helg... men glöm inte bort att ni blivit "bestulna" på en timme inatt oxå!

Ha en bra vecka!

Kramizar

http://stadsflattarna.se

 
Helena

Helena

27 mars 2011 23:06

Jag kan tala om att syrran var helt slut hon oxå när vi kom hem. Husse har haft roligt och lyft på tassar och öron och retats med henne men hon har bara sovit och sovit och inte märkt nånting ;)

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se