karinochwilma

Direktlänk till inlägg 20 maj 2011

Bilder från dagen jaktträning

Av karin - 20 maj 2011 22:50

Så lyxigt att kunna ta en hel dag ledigt. Idag var det fredagsmys hela dagen! Här är bilder från förmiddagens jaktträning. På dagens schema stod minnesmarkering, d v s vi gömde små dummysar, kastade en stor som vi sen plockade bort när hunden inte såg och skickade sen, för att hunden ska lära sig att lita på sin markeringsförmåga och leta. Dubbelmarkeringar och en stadgeövning. Tänkte bespara er från detaljerade beskrivningar, ni får njuta av somriga bilder istället . Vi hade en fantastiskt mysig träning, med många ljuspunkter. Miso skötte sig ypperligt (med ett litet undantag, återkommer till det). Bra fart ut och in. Glädje!


WILMA JOBBARVILJAPELLE - VÅR MASKOT

 


PEBBLES

Pebbles med sina nikotingula ben, vi har sagt åt henne att hon måste börja skära ner på rökandet.


 


LYSTRA


MISO


INDY

   


Helena som illustrerar hur jag såg ut när Miso knallade på en övning. Tyvärr så glömde hon inte batteriet till filmkameran hemma idag, så det lär väl snart hamna på tuben (bättre att förekomma än att förekommas...;-)
HELA GÄNGET I MASKROSHAGEN


LITE BUS

Helena och jag avslutade träningen med en mysig lunch nere på Telegraf och kvällen avslutades med en god middag och trevligt sällskap av Eva och flickorna.

Tack tjejer för en fantastisk dag!

 
ANNONS
 
Helena

Helena

20 maj 2011 23:26

TACK själv!! Så snäll som jag är har jag såklart inte lagt ut filmen på tuben....skulle aldrig göra nåt sånt! jag la ut den direkt på bloggen istället ;) Jisses hur jag ser ut....och det var ju inte en bild....och inte två bilder.... Jag snor några bilder på HUNDARNA för de var jättefina!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Helena

Helena

20 maj 2011 23:40

Mmmm.........

Funderar på om du har någon spärr för att inta alla människor skall sno bilderna av mig (kan tänka mig att det skulle bli anstormning med folk som vill ha mig som skrivbordsunderlägg annars)?! För jag kan nämligne inte sno bilderna på Lystra och Vilja? Kan du maila dem tro? Ses imorgon! Kram!

http://holmstorp..bloggagratis.se

 
Helena

Helena

20 maj 2011 23:48

Vet inte jag....tycker jag är varken smal eller snygg på bilderna direkt ;) Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Helena

Helena

20 maj 2011 23:52

Ja, eller hur ?! ;)

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Susanne o Pebbels

Susanne o Pebbels

21 maj 2011 10:05

Himmel kvinna vad duktig du är på att fotografera!!!!
Om du orkar, kan du maila mig lekbilderna? Din sida verkar vara högerklicksskyddad.

Tack för igår!

Kram

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

21 maj 2011 19:21

Mysig dag ni hade med lite blandade inslag i träningen :-)
Kan tänka mig att triangel-övningen snart kommer att testas igen... dock förhoppningsvis med annat resultat :-)))

Finfina bilder!

Kramizar

http://stadsflattarna.se

 
Ingen bild

Lisa & Röja

21 maj 2011 20:39

Hi, Hi, vilka härliga bilder (särskilt på Helena;)) Kul att ni är så flitiga med jaktträningen!

 
Helena

Helena

21 maj 2011 22:04

Snygg header, lite lik min ;) Tack snälla föör de fina bilderna! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Annika, Diesel o Indy

Annika, Diesel o Indy

22 maj 2011 09:13

Det blev verkligen en kanonbra träning! Du borde bli proffsfotograf!!!

http://annikasvardag.bloggplatsen.se

karin

22 maj 2011 21:30

Tack snälla du, det är skönt att vara glad amatör som lyckas ibland, ingen press. Har faktiskt sålt några bilder och kompletteringsfotar ibland i jobb jag gör. Det är så jag finansierar/motiverar nya inköp av leksaker - fotoprylar :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se