karinochwilma

Direktlänk till inlägg 2 juli 2011

Semestern närmar sig minut för minut

Av karin - 2 juli 2011 12:30

 

Tar de sista skälvande jobbandetagen och känner att lugnet börjar att sprida sig i kroppen. Nu är jag inte den personen som hetsar upp mig i första taget och är väldigt sällan stressad, men tröttheten kommer med att lusten att jobba i värmen avtar. Nu känner jag mig väldigt redo för hängmattan.


  Peter har pimpat sig med nya glasögon, de förra var minst 10 år gamla så nu ser han bättre ut på alla vis.

Det hjälper till lite att Peter (med lite assistans från mig) igår firade sin påbörjade semester med en flaska skumpa. Och sen lite senare några glas vin till maten. När hundarna hoppade upp och började att rulla runt i vår säng kl 7.30 var jag inte redo att gå upp. Men med fyra tassar i ryggen och någon som slickar en under fötterna så var jag ganska snart vaken.


 

Nu väntar jag respons på några jobb, när jag sen har lämnat dem vidare så är det LÅNGLEDIGT som väntar. Men innan dess ska jag ta en stund i hängmattan och somna till dagens sommarpratare.


Får sommarpimpa bloggen lite också :-)

 
ANNONS
 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

8 juli 2011 22:15

Så sommarglad man blev när man tittade in här :-)

Jag önskar er en toppensemester... är helt övertygad om att ni får det underbart på böljan den blå!

Kramizar

http://stadsflattarna.se

 
Ingen bild

Maria&Texas

19 juli 2011 09:49

Vilka härliga sommarbilder! Gott ser det ut också! Trevlig semester och lycka till på Flatfestivalen. Själva försöker vi mest bara få till lydnadsklass 1 just nu och håller formen med löpträning och lite agility.:)

 
Sarah, Pippi & Wilda

Sarah, Pippi & Wilda

21 juli 2011 23:50

Ja, ibland underlättar att skriva upp det så att man får se att vi faktiskt kan en del ;) Ska bli jätteroligt att träffa systeryster ( o dig ;))

http://flattar.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se