karinochwilma

Direktlänk till inlägg 12 maj 2012

Utställning Ulriksdal

Av karin - 12 maj 2012 21:52

Idag ställdes Miso ut i ökl i Ulriksdal. Det var duktiga Sofia som ställde henne, jag är så tacksam för jag hade inte kunnat göra det lika bra själv. Miso är ju inte van att stå och som Sofia sa, det är något man måste träna från valpstadiet. Något vi inte har gjort. Miso var så söt för när Sofia sa "stå" så erbjöd Miso hopp-stå. Det är ju det hon har lärt sig .


Jag har under veckan gjort lite hemläxa och tränat några minuter varje dag på att bara stå. Något lite har nog träningen gett för jag tyckte det såg riktigt bra ut, i alla fall mycket bättre än de två gånger tidigare då jag har ställt henne. Såklart så plockade Sofia fram det allra bästa hon kunde, med de förutsättningar som fanns.


Jag tycker i alla fall att Miso var jättefin och när Peter hörde hennes kritik så utbrast han: – Men, det låter ju jättebra!


Dagens kritik med kvalificering "Excellent":

"Utmärkt typ. Vackert välskuret huvud. Bra hals. Stark rygg. Något lång i länden. Utmärkta ben och tasssar. Välvinklad fram och bak. Rör sig med bra steglängd från sidan. Ngt trång bak. Utmärkt päls. Välvisad och välpresenterad."


           

 
ANNONS
 
Helena

Helena

13 maj 2012 15:51

Fiina fisen! Jag tycker fortfarande att hon va finast, och då är jag ju helt opartisk ;-)

http://holmstorp.bloggagratis.se

karin

13 maj 2012 20:19

:-) Jag är såklart också helt opartisk. Tycker fisen ser stilig ut. Hon och Sofia ser fina ut tillsammans, långa vägvinnande steg.

 
Annika, Indy o Diesel

Annika, Indy o Diesel

13 maj 2012 21:39

Vilka härliga blider och fin kritik! Fisen ser ut att stormtrivas! Super kul!

http://annikasvardag.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Maria&Texas

14 maj 2012 11:15

Jättetjusig syrra tycker vi! Kul att ställa ut henne ett tag och det såg ju väldigt bra ut! Kram på er!

 
Ingen bild

Britt

14 maj 2012 11:19

Hej Karin! Jag tycker som Peter. Miso är jättevacker precis som hon är. Kanonfina bilder. Kram från Britt i Nynäshamn

 
Annica

Annica

14 maj 2012 21:29

Miso är fin och Sofia lyckades verkligen göra henne rättvisa :) Trevligt träffas som vanligt! Jag vill gärna få bilderna mailade :P

http://www.ryegates.se

 
Ann-Sofie

Ann-Sofie

4 juni 2012 01:16

Fina tjejen o såå fantastiskt ståtlig på bilderna framför slottet, riktig primadonna minsann! Grattis till finfin kritik!
Kramis

http://zetterljungs.hundstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se