karinochwilma

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2012

Min fina Fis

Av karin - 24 augusti 2012 22:22

Den här sommaren har nog varit den sämsta sommaren jag har haft någonsin. Jag fick jobba längre än vanligt, min mamma har legat på sjukhus nästan hela sommaren så att jag och brorsan har åkt skytteltrafik till Gävle, jag opererade mig och fick inte göra något på en månad, vi har byggt hus i hällande spöregn, jag och Peter har haft fyra dagar semester tillsammans. SÅ! Nu har jag klagat färdigt.

Något som är riktigt roligt är att Miso har börjat vakna till liv. Hon är med på noterna på ett helt annat sätt än tidigare, kommer till mig och pockar på att vi ska göra något. När jag har försökt träna lite fotgående med Wilmenlund så tränger Miso sig emellan och vill träna.

På Flatmästerskapet uppnådde vi vårt mål att ta poäng på alla rutor och framför allt med en bra attityd. Jag hade först inte tänkt starta eftersom vi inte hade hunnit träna något, men jag är glad att vi gjorde det nu.

Vi har en lång väg kvar, men det är mycket som har lossnat och vi gör framsteg hela tiden. Min lilla Fis och jag.

 
ANNONS
 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

26 augusti 2012 22:13

Otur med lite av varje för er i sommar... men 2013 blir med all säkerhet desto bättre!

Kul, kul med Miso. Vilken TUR att ni startade på FM och fick så bra och positiv energi med er hem från Östergötland :-)

Vi tog med oss 20:orna hem, lämnade kvar 0:an på vattenstationen... men största MISSEN var att vi glömde att ta Becks fina fotgående denna helg med oss hem :-(

Ha en bra vecka!
Kramizar

http://stadsflattarna.blogspot.se

karin

28 augusti 2012 14:05

Ja, jättekul att det gick så bra och kändes bra med Beck. Ni är definitivt på rätt väg!

 
Susanne o Pebbels

Susanne o Pebbels

28 augusti 2012 22:23

Nu är sommaren över och vi hoppas på en bra höst! Kram

http://fantasticdog.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se