karinochwilma

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2012

Spiken i kistan

Av karin - 29 augusti 2012 20:58

Nu har W avslutat sin lydnadskarriär. Hade ju inte tänkt starta henne igen. Men eftersom jag bestämde mig för att byta hund på tävlingen ikväll, då Miso inte kändes klar, så fick Wilmenlund en sista chans. Hon kan ju! Men på tävling fungerar det inte. Ikväll reste hon sig på platsliggningen?!! Har väl nästan aldrig hänt. Jag avbröt, satt och jiddrade ett tag med lite folk och åkte sen hem. Nu satsar vi på agilityn istället :)

Med Miso har jag kört stoppsignal på promenader. Idag provade jag att skicka på linjetag och bryta, efter två gånger lyssnade hon. Vi har mycket att träna på än. Men det jag var mest glad för är att jag kunde skicka henne flera gånger och hon hade samma intensitet tills jag avbröt träningen.

 
ANNONS
 
Helena

Helena

29 augusti 2012 23:12

Meeen Wilmenlundenhunden!! Men hon kan iallafall klockan och det är det inte många hundar som kan ;-) Ser fram emot att få heja fram er på agilitytävlingar istället! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

karin

30 augusti 2012 06:21

:)!Wilma tycker det där med lydnadstävlingar är överskattat. Tur att det finns så mycket annat roligt att göra och tur att hon är ett sött litet charmtroll... ;)

 
annika

annika

30 augusti 2012 12:27

söta wilma.. men agility är väl inte helt fel heller om vovvan tycker att det är kul. Nöjd hund brukar ju sluta med nöjd matte! =) Å kunna klockan är inte fy skam.. Jag tycker ialla fall att wilma är en lite pudding! =)

http://annikasvovvar.se

karin

30 augusti 2012 12:36

Agility är det bästa som finns om du frågar W :) Hon är en riktig personlighet den lilla hoppetossan

 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

31 augusti 2012 21:22

Wilma vill "agilitya" = fullt ös medvetslös! Inte ligga där lugnt & stilla det fattar du väl :-)

Lycka till med nya grenen!

http://stadsflattarna.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se