karinochwilma

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2012

Agility is da shit

Av karin - 30 augusti 2012 17:09

Säger Wilmenlund.

Jag hade anmält W till förberedande tävlingskurs i agility på NBK. Kursen blev inställd p g a för få anmälda :( jag har även anmält till helgkurs för Annica Allers så Linda som är instruktör på Nacka och som har varit med oss och tränat några gånger, erbjöd sig att hjälpa mig lite <3

Idag träffades vi för att träna lite handling och Linda satte upp en lång bana. Wilma är så duktig, hon är både följsam och självständig och hon tycker att det är så kul!

Nu känner jag mig trygg att gå Allers-kursen, som är en ren handling-kurs.

Sen fick Miso köra lite jaktträning. Jag lade ut tre målområden med två dummys vardera och skickade Miso på linjetag. Hon hade bra fart till fem, den sista blev hon lite distraherad av en hund som kom på stigen. Jag är så nöjd, tidigare har hon lagt av eftet två dummys. Körde även dirigeringar mot godisskålar, har märkt att hon har lite svårt att förstå dem på avstånd och kommer gärna emot mig. Ut bakåt har hon nog inte förstått alls. Är glad att jag kunde göra många repetitioner utan att hon kroknade.

 
ANNONS
 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

31 augusti 2012 21:25

Spännande med kursande... skall bli kul att följa er på avstånd (tyvärr).

Härligt med Misos "attityd"-förändring... bådar väldigt gott för framtiden :-)

Trevlig helg på er!

Kramizar

http://stadsflattarna.blogspot.se

karin

1 september 2012 06:28

Tack, det känns så roligt att jag äntligen har någon att arbeta med, även om vi har massor kvar att önska så är viljan att arbeta det som glädjer mig mest

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se