karinochwilma

Direktlänk till inlägg 22 september 2012

Agilitykurs för Annica Aller

Av karin - 22 september 2012 22:07

Idag har Wilmenlund och jag varit på agility handlingskurs. Kursen är två dagar 10-16. Annica Aller är en mycket tydlig instruktör, väldigt avslappnad och ser till varje ekipages bästa. Redan efter 10 minuter när vi hade kört igång så hade jag lärt mig något nytt, inte bara en handligsfråga utan om mig och W hur hon reagerar på hur jag är. Har förstått att det är mycket viktigt i agility, eller i alla fall att det blir väldigt tydligt. Wilma behöver att jag är väldigt tydlig, annars tror hon att hon måste ta över och ballar då ur.

Jag lärde mig mycket om hundens väg/bana, hur jag ska röra mig i rätt riktning och hur viktigt det är att använda rösten vid rätt tillfälle. Det är små små detaljer som gör det.

W är i alla fall jätteduktig, jag måste bara hänga med och hinna styra henne på rätt hinder :)

 
ANNONS
 
Annika, Diesel o Indy

Annika, Diesel o Indy

23 september 2012 08:12

Så roligt!!! Ni kommer stor slamma på tävlingsbanorna i agility!!!

http://annikawesterlund.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se