karinochwilma

Direktlänk till inlägg 23 september 2012

En dag till av agility

Av karin - 23 september 2012 21:10

Jag har lärt mig så mycket på dessa två dagar. Åh vad viktigt det är att man som förare hjälper hunden. Min uppgift är att hitta rätt hinder och väg, Wilmas att ta hindret. Det är så lätt att man istället försöker hitta genvägar för att hinna möta upp hunden. Sanningen är att genvägarna blir senvägar. Det man tänker ska funka i teorin får helt motsatt effekt i praktiken.

Trodde inte att agility kunde vara så intressant. Det är sååå mycket mer än att hunden bara ska kunna och hoppa hinder. Jag som förare, vad jag gör och hur jag hjälper min hund betyder allt.

Annica Aller är en mycket bra instruktör, dessutom väldigt trevlig. Jag är jätteglad att jag gick denna helgen, även om jag igenligen inte hade tid.

 
ANNONS
 
annika

annika

25 september 2012 09:39

ååå va kul att du å Wilma har hittat så rätt, kommer du ihåg när vi möttes första gången på nacka på provapå agilityn.. När jag va där med pluto =) oj det är typ fyra år sen!
Lilla söta Wilma.. ja det blir nog en tollare nästa gång! =)
Kram

http://annikasvovvar.se

karin

25 september 2012 20:44

Ja galet vad tiden går fort! Nu är hon en gammal tant ;) (inte jag...). Agility är superkul tycker W.

 
Sara och Lhyra

Sara och Lhyra

25 september 2012 22:35

Agility verkar så himla roligt och fartfyllt! :D

http://sarate.se

karin

27 september 2012 09:26

Ja Sara, jag kanske får bättre flås på kuppen ;) Du får komma med och testa.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se