karinochwilma

Direktlänk till inlägg 2 februari 2013

Strålande tider

Av karin - 2 februari 2013 19:53

Denna vecka har varit en riktig räkmacka. Jag har haft flera jättebra träningar med hundarna och tycker för första gången på länge att det är roligt att träna hund!


Wilma har skött sig jättebra och vi hade en fantastisk träning igår. Miso har blivit riktigt på, borta är såskoppen som tyckte allt var trist. Är så glad att jag lät kastrera henne. Eftersom det har tagit tid att komma dit vi är idag och jag inte ens visste om hon skulle bli piggare så är det desto roligare nu.


Förutom hundträning så har jag haft en bra vecka också. Massor av jobbjobb och jobb med huset. Men allt har flutit på. I torsdags fick jag dessutom gå på mingelparty, något en kalsongtjej som jag inte gör särskilt ofta, och ibland tycker är lite läskigt. Har nog blivit lätt asocial här i min lilla stuga ;) Men det var så roligt och jag träffade så många gamla bekanta.


Vi har dessutom flyttat in i huset! Det är inte klart, men sovrummet är nästan klart sånär som på garderob och taklister. Men nu handlar det om veckor innan vi är klara. Jag är så glad och det blir så bra!

 
ANNONS
 
Helena

Helena

3 februari 2013 15:00

Härligt Karin! Life is goood! Fram för fler såna veckor! Kram

http://holmstorp.vimeddjur.se

 
Annika, Indy o Arne

Annika, Indy o Arne

6 februari 2013 21:40

Vad kul med nya blogginlägg! Underbart att träningen börjar lossna med Miso. Häftigt med osten o Wilma ! Det skulle jag velat provat på Diesel! Kram på er!!

http://annikawesterlund.com

karin

19 februari 2013 06:19

Ja det är verkligen kul att Miso svarar och tycker det är kul med träning. Det märks så väl. Där hon förrut var lite halvengagerad när jag tog fram träningsgrejerna så blir hon nu ivrig och bjuder fot. Det är såklart fortfarande korta pass som gäller, men roligare!

 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

9 februari 2013 20:42

Vilken bra start på februari!
Gott att höra att det går så bra med hunderiet, toppen att Miso svarat så bra på kastreringen.
Så skönt för er att ni nu har kunnat flytta in i huset igen och att det inte återstår allt för mycket överallt.
Hoppas dessa feel good veckor fortsätter i samma anda för dig/er!
Kramizar

http://stadsflattarna.blogspot.se

karin

19 februari 2013 06:15

Tack, ja nu är vi i stort sett klara och jag märker att jag mår mycket bättre. Även om det inte har varit tråkigt att bygga så når man till slut en gräns när det räcker att bo på 18kvm och gå ut i snön med vara tofflor för att kunna gå på toaletten :) Dessutom att få tid till annat!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se