karinochwilma

Direktlänk till inlägg 6 mars 2013

Lydnad med Miso och slalom med Wilma

Av karin - 6 mars 2013 17:06

Det har varit lite dåligt med träning i några dagar. I helgen "kidnappade" vi i jaktgänget Eva Thorén som fyllde år och överraskade med en tur till Gävle, mat, konstert och övernattning. Hon blev rejält överraskad och som alltid så är det ett härligt gäng människor som har roligt tillsammans. Lite konstigt att inte träffas med hundar men vi hade roligt ändå ;-)


Igår blev jag firad av Peter och min kompis Eva. God födelsedagsmiddag, skumpa och vin. Lite seg i morse. Nu på eftermiddagen tränade jag en stund i trädgården. Det har smält undan tillräckligt för att kunna köra utan att behöva pulsa.


Med Miso började jag med tvåans apportering. Hon hade full fart ut och full fart in med belöning pipis som jag kastade bakom mig. Två lyckade gånger!


Sen körde jag hoppet och satte henne snett och jättesnett, första gången sprang hon bredvid, men sen förstod hon att det var hoppa hon skulle göra.


Fria följet gick också bra.


Läggande under gång - något segt


Inkallning - full fart


Ställande - stannar på en gång


Jag körde även vittringen. Lade först ut godis mellan pinnarna, tre gånger. Tredje gången tog hon en pinne efter att ha ätit upp godiset.


Jag körde då utan godis och hon lyckades ta rätt pinne tre gånger av tre.


WILMENLUND

Jag har köpt fårstängselpinnar som jag satte upp i ett slalom. Hon har fattat nu, men ibland går det lite för fort och då hoppar hon över en pinne. Jag har bestämt mig för att inte börja om varje gång det blir fel utan jag lotsar henne rätt där det blev fel istället. Annars är det så lätt att hon blir frustrerad och slutar att tänka.


Kort men roligt träning med båda hundarna.

 
ANNONS
 
Annika, Indy o Arne

Annika, Indy o Arne

7 mars 2013 15:57

Roligt med att allt går åt rätt håll!! Jag ligger deckad i en prakt förkylning. Är det ok att jag kommer förbi med buren i helgen?

http://annikawesterlund.com

 
Helene, Wallander & Beck

Helene, Wallander & Beck

10 mars 2013 22:52

Ni är verkligen på "G" nu! Visst är det roligt att träna in lite nya moment. Vittringen trodde jag aldrig att jag skulle få till med Beck, men så en dag så bara klickade till hos grabben. Nu kör jag bara Elit-vittring och hitintills har han fixat det galant.
Är det snart dags för dig att tävla med Miso?
Ha en bra vecka!
Kramizar

http://stadsflattarna.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av karin - 17 november 2013 16:18

Några reflektioner efter senaste tidens hundträningar och kurser. Jag har de senaste åren fått lov att tänka om, tänka nytt och tänka om igen. Knappast någon rymdforskning, men här är mina funderingar i alla fall.   Jag läste häromdagen om en psy...

Av karin - 22 september 2013 17:15

LABBEKLUBBENS WT Igår var det Labbeklubbens WT i Norrtälje. Jag och Miso började storstilat på ruta 2, en enkelmarkering och kammade hem en 20-poängare. Vidare på ruta 3 fick vi 17 poäng, vilket jag tyckte var snålt eftersom hon sprang rakt ut och ...

Av karin - 20 september 2013 21:59

Efter långt tävlingsuppehåll så har jag nu tävlat med båda hundarna.   Förra söndagen debuterade jag och Wilma i agility utanför klubbens trygga "väggar". Peter var med som sällskap. Vis av gamla erfarenheter placerades han och Miso på ställe vid...

Av karin - 23 augusti 2013 08:13

Igår åkte vi 3 timmar upp till Hälsingland och Eva Thorén Söderström och hennes fantastiska Edsäng. Lite galet att åka så långt kanske, men vi hade en jätterolig dag och tränade i sju timmar med några pauser för fika. Det blev nästan som ett WT med f...

Av karin - 19 augusti 2013 17:10


Det var så länge sedan nu jag var inne här så jag nästan har glömt bort att jag har en blogg  . Det har runnit en hel del vatten under kölsvinet sedan sist.   Det har hänt mycket på hundträningsfronten. Vi gjorde några försök att starta i rallyly...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ karinochwilma med Blogkeen
Följ karinochwilma med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se